Sformato
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Sformato. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 174 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו לחם, ביצים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Seformato כרובית, שוקולד Sformato, ו Sformato di cardi (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 2 פעמים או עד מתפורר.
מפזרים פירורים על תבנית אפייה; אופים ב 350 במשך 5 דקות או עד הזהב. (פירורי לחם צריכים למדוד 1 1/2 כוסות.) להפריש. הגדל את טמפרטורת התנור ל-37
מניחים תפוחי אדמה בתנור הולנדי; מכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 15 דקות או עד מכרז.
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים במשך 10 דקות או עד השחמה.
מוסיפים חלב, מלח ופלפל; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות. להפחית חום; מבשלים 3 דקות.
מניחים תערובת בצל במעבד מזון בקבוצות, ומעבדים עד חלקה.
להוסיף תפוחי אדמה, ולעבד עד חלקה.
מוסיפים 2 כפות פטרוזיליה קצוצה וביצים; דופק 10 פעמים או עד בשילוב.
שלב 1 1/4 כוסות פירורי לחם ו 2 כפות פטרוזיליה קצוצה; להפיץ תערובת פירורי לחם לתחתית מחבת springform 10 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מורחים תערובת תפוחי אדמה על תערובת פירורי לחם; מפזרים 1/4 פירורי לחם כוס.
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד חום זהוב. הפעל סכין סביב קצה חיצוני; מגניב 10 דקות.
מקשטים עם עלי פטרוזיליה, אם תרצה.