Shashlik דגים במרינדה של הרב-ו-צ'ילה
הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-45 דקות. נסו Shashlik עוף ברוטב עגבניות וכוסברה, שיפודי חזיר (Shashlik), ו חזיר במרינדה בצ'ילה קולורדו (מתכונים דומים).
הוראות בקערה גדולה, לזרוק את הבצל עם שום, jalapeo, צ ' ילה אדומה, שמיר, פטרוזיליה ויין.
מוסיפים את הדגים ומערבבים מעיל ביסודיות עם המרינדה. מכסים ומקררים במשך 4 שעות.
תדליק גריל. חוט את הדגים על שיפודי מתכת 8, משאיר מקום קטן בין כל חתיכה.
מברישים את הדגים בשמן ומתבלים במלח ופלפל. גריל מעל חום גבוה, מפנה מדי פעם, עד חרוך קלות ופשוט אטום לאורך, כ 12 דקות.
מגישים עם טריזי לימון ולחם שטוח בגריל.
מרכיבים מנות :
237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר שמיר קצוץ 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר יין לבן יבש 2 קילוגרם פילה דגים מוצק, נטול עור בטעם מלא, כגון דג חרב או בקלה שחורה, חתוך לחתיכות 2 אינץ 2 larges שיני שום, קצוץ דק 1 חלפיניו, קצוץ דק 8 קצת קישואים קצוצים פלחי לימון ולחם שטוח בגריל, להגשה 2 1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר בצל, קצוץ דק 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר פטרוזיליה קצוצה 1 טרי אדום צ'ילה, קצוץ דק 8 קצת קישואים קצוצים מלח ופלפל טחון טרי 8 קצת קישואים קצוצים שמן צמחי, לצחצוח יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.