מתכונים דומים: Pan-צרוב בשר חזיר Tenderloin עם קומפוט ריבס, בשר חזיר צרוב Tenderloin עם לשפשף תבלין קקאו, ו בשר חזיר צרוב Medallions Tenderloin עם רוטב פאן פטריות שאלו.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מתחיל לעשן. בינתיים, לערבב את זרעי שומשום לבן ושחור יחד עם אבקת טוגראשי; להפריש. עונת tenderloins עם מלח, ולאחר מכן לחץ לתוך תערובת שומשום עד מצופה לחלוטין. לצרוב את הפינות מכל הצדדים עד חום זהוב, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשום שחור
זרעי שומשום
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מעבירים את הפילה לתבנית אפייה, ואופים בתנור שחומם מראש עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-145 מעלות F (63 מעלות C), 20 עד 25 דקות. כאשר נעשה, להסיר חזיר, ולאפשר לנוח במשך חמש דקות במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
4
בעוד בשר חזיר הוא צלייה, להכין רוטב על ידי רותחים את שאלוט, זנגביל, מיץ ליים, ויין בסיר קטן על חום בינוני גבוה עד שזה צמצם כ 2 כפות של נוזל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ליים
שאלות
ג ' ינג ' ר
רוטב
חזיר
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מוסיפים את הקרם וממשיכים להתבשל עד שהוא מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
קרם
6
יוצקים תערובת לתוך בלנדר, יחד עם רוטב סויה ומיסו. להתמזג על מהירות נמוכה במשך 10 שניות עד מחית, ואז לאט להוסיף חמאה, כמה קוביות בכל פעם עם בלנדר פועל עד שהוא משולב. מתבלים לטעום עם מלח, ולשמור במקום חם עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה
חמאה
מיסו
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
7
כדי לשרת, לחתוך את הפילה לתוך מדליונים, ויוצקים רוטב חם overtop; לשרת מיד.