קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 8 דק.
מנות10
ציון בריאות46
מגזין

Shortribs מטוגנים עם סלט תפוזים זית

Shortribs מטוגנים עם סלט תפוזים זית
גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, בצל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: יין אדום-Shortribs Braised, Shortribs בשר צלוי להפליא, ו Shortribs מטוגן עם תבלינים חמים.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לצלעות הקצרות מחממים את התנור ל-325 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מחממים 2 כפות של שמן זית בתבשיל ברזל יצוק גדול אמייל. מתבלים את הצלעות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
צלעותצלעות
4
מוסיפים חצי מהצלעות הקצרות לתבשיל ומבשלים על חום גבוה בינוני עד להשחמה, כ -6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
5
להעביר את הצלעות לצלחת. חזור עם שאר השמן והצלעות.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
שמן בישולשמן בישול
6
מוסיף את הסלרי, גזר ובצל לתבשיל ומבשל על חום מתון עד שהתרכך, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
7
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, ערבוב, עד מבריק, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
8
מוסיפים את ענפי הקורנית, אנשובי, עלה דפנה ושום ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טריטימין טרי
אנשוביאנשובי
עלי דפנהעלי דפנה
שוםשום
9
מוסיפים את המניה, היין והחומץ ומביאים לרתיחה. להחזיר את הצלעות הקצרות לתבשיל, ואז לכסות ו braise ב 325 מעלות f במשך 1 שעה. זרוק חום ל 225 מעלות F ומבשלים 4 שעות נוספות או עד הבשר מכרז.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
חומץחומץ
מלאימלאי
בשרבשר
ייןיין
10
הסר צלעות ונוזל זן.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
11
יוצקים נוזל בחזרה על צלעות ולתת קריר לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
12
עבור הסלט, למקם את כל החומרים בקערת ערבוב לא מגיב ולזרוק יחד.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
13
כדי לשרת, לרפרף שומן את הנוזל לחמם צלעות במיץ שלהם.
מרכיבים שתצטרך
מיץמיץ
צלעותצלעות
14
הסר מהמחבת ולהפחית את הנוזל בחצי. צלעות עילית עם סלט נוזלי וכתום.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

מרכיבים

3פילהפילה אנשובי, קצוץפילה אנשובי, קצוץ1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר3קילוגרםצלעות בשר בשרניות קצרות על העצםצלעות בשר בשרניות קצרות על העצם23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון1גזר, קצוץ גסגזר, קצוץ גס2(מקיט, היקורי או אלמון)צלעות סלרי, קצוץ גסצלעות סלרי, קצוץ גס9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש1ראששום, ציפורן מופרדתשום, ציפורן מופרדת1לימון, juicedלימון, juiced2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרזיתים מגולעניםזיתים מגולענים113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס2תפוזים, לחתוך בקטעיםתפוזים, לחתוך בקטעים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה ארוזיםעלי פטרוזיליה ארוזים791 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר10שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1שאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק5עלי קורנית טרייםעלי קורנית טריים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה