Siopao (כופתאות מאודות פיליפיניות)
Siopao (כופתאות מאודות פיליפיניות) עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 345 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לכם רוטב סויה, קמח אורז, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. וזה טוב. נסו כופתאות מאודות, כופתאות ירקות מאודות, ו כופתאות מאודות צמחוניות (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים במים; מערבבים את הסוכר ומכים ב 2 1/2 כוסות קמח אורז כדי להפוך ספוג רך. להפריש במקום חם להכפיל בתפזורת, על 40 דקות.
מערבבים ב 2 כוסות יותר קמח אורז ו 1/4 כוס קיצור ומניחים את הבצק על משטח עבודה משומן; ללוש את 1/4 כוס הנותרים של התקצרות כדי להפוך את הבצק חלק.
חותכים את הבצק ל -15 חתיכות בגודל שווה; יוצרים כל חתיכה לכדור.
מחממים את שמן הירקות במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים את הבצל והשום בשמן החם עד שקוף, על 5 דקות. מערבבים את העוף, רוטב סויה, 2 כפיות סוכר, בצל ירוק, מלח ופלפל. אם התערובת היא עסיסית, להוסיף עמילן תירס לעבות.
עבודה על משטח עבודה משומן קלות, לשטח כדור בצק למעגל על 4 אינץ ' בקוטר עם העקב של היד שלך.
מניחים כ 1 כף מילוי למרכז כדור הבצק, להביא את הקצוות של הבצק יחד בחלק העליון, ולצבוט ולסובב לאטום את המילוי.
מניחים כל כופתה מלאה על נייר שעווה עם חותם צבט בתחתית בזמן שאתה מסיים את שאר הכופתאות.
לרסס ספינת במבוק רב שכבתית עם ספריי בישול, למקם את הספינה על גבי סיר גדול, ויוצקים במים עד כמה סנטימטרים מתחת הספינה. מביאים את המים לרתיחה.
עבודה בכמה קבוצות, מניחים 3 או 4 לחמניות מלאות לתוך כל שכבת קיטור מבלי לתת את הלחמניות לגעת אחד בשני או בקצה של ספינת הקיטור, לכסות את ספינת הקיטור, ולתת את הקיטור לחמניות מעל חום בינוני נמוך עד נפוח הבצק הוא קפיצי, על 15 דקות לכל אצווה.