קושימומחה
מוכן ב17 שעות
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

Sisig (חזיר פיליפיני רוחש)

Sisig (חזיר פיליפיני רוחש)
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? Sisig (חזיר פיליפיני רוחש) יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 838 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. האוכל הביא לך אותו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 17 שעות. אם יש לך סוכר מגורען, זנגביל חתיכה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר מגורען אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תותים-לבנדר Shortcakes כקינוח. מתכונים דומים: Sisig (חזיר פיליפיני רוחש), Sisig רוחש, ו חזיר Patatim(פיליפיני - סיני מבושל רגל חזיר / פרקי אצבעות).

הוראות

1
מניחים את כל המרכיבים למעט המים בסיר בינוני על חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1
הוסף את כתף החזיר ואת החכה אל המלח הקר ולהפוך צלחת קטנה מעליהם כדי לשמור אותם שקוע לחלוטין. מכסים ומקררים לפחות 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
2
מחממים את התנור ל 149° ומסדרים מתלה באמצע.לגרד את כל המרינדה עודף או מוצקים מן החכה, להסיר אותו לצלחת, לכסות עם ניילון לעטוף, להכניס למקרר. לגרד את כל המרינדה עודף או מוצקים מהכתף ולהסיר אותו לצלחת; להפריש.מניחים מסננת על קערה גדולה, שופכים דרכה את המלח ומשליכים את תכולת המסננת. תניח בצד את המלח המתוח.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
חום 2 כפות שמן במחבת בינונית מעל חום בינוני-נמוך עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את כתף החזיר ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד שהוא מושח על כל הצדדים, על 5 דקות בסך הכל, התאמת החום לפי הצורך, כך חזיר לא לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
5
הסר את הכתף לצלחת נקייה ולהניח בצד.לנגב את השמן מהמחבת עם מגבת נייר ולהחזיר את המחבת לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הוסף את המים, השתמש בכפית עץ כדי לגרד את חתיכות השחמה שהצטברו על החלק התחתון של המחבת, ולהביא לרתיחה.להחזיר את כתף החזיר למחבת, להוסיף על 1 1/2 כוסות של מי מלח שמורות (מספיק כדי לבוא על מחצית הצד של החזיר), ולהביא לרתיחה. מכסים את המחבת בנייר כסף ומעבירים אותו לתנור. Braise עד הכתף הוא מזלג מכרז, מרפרף אותו באמצע, על 3 שעות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מעבירים את הכתף ואת נוזל הבישול שלה לקערה בינונית ומניחים בצד להתקרר לפחות 1 שעה. בינתיים, לבשל אוזנו של החזיר.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
מניחים את המלח שנותר ואת האוזן של החזיר בסיר בינוני על חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד קצה סכין מוכנס לתוך האוזן פוגש התנגדות קלה בלבד, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
הסר את האוזן לצלחת נקייה ולתת לו להתקרר לטמפרטורת החדר; להשליך את התוכן של הסיר. בינתיים, לבשל את החכה.הגדל את טמפרטורת התנור ל-400 ° F. טפח על המשפך השמור להתייבש עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מחממים את הכף הנותרת של שמן במחבת בינונית על אש בינונית-נמוכה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
הוסף את הזוחל וחום אותו על כל הצדדים, התאמת החום לפי הצורך, כך שהוא לא לשרוף, על 5 עד 8 דקות בסך הכל.
12
הסר את הזוחל לתבנית אפייה ואופה בתנור עד שהוא מבושל דרך אבל עדיין קפיצי למגע, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
חותכים את הכתף לקוביות בינוניות, זורק כל חתיכות גדולות של שומן; להפריש.
2
חותכים את החכה לקוביות בינוניות; להפריש.
3
חותכים את האוזן לחצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לרצועות 1/8 אינץ ' עבה, זורק כל קשוח, חתיכות סחוס עבה ליד בסיס האוזן; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את החכה וחום מכל הצדדים, ערבוב מדי פעם, כ 5 דקות.
6
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת ומניחים בצד.
7
הסר את כל אבל 1 כף שומן מהמחבת ולהחזיר את המחבת לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את הבצל ואת הצ ' ילי ומבשלים, מגרדים את כל פיסות השחמה שהצטברו על החלק התחתון של המחבת עם כף עץ, עד שהתרככו, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את הכתף, האוזן, משחימים את החכה ומערבבים לשלב. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהכל מחומם ולוהט, כ 5 דקות.
10
מוסיפים את calamansi נמדד או מיץ ליים רוטב סויה נמדד ומערבבים לשלב. לטעום את התערובת-זה צריך להיות איזון טוב של מלוח, חריף, חריף.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
11
מוסיפים מיץ קלמנסי נוסף ורוטב סויה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
12
מגישים מיד עם אורז מאודה.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל

מרכיבים

23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת10פלפל שחור שלםפלפל שחור שלם454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כתף חזיר ללא עצמות, הידוע גם בשם תחת חזירכתף חזיר ללא עצמות, הידוע גם בשם תחת חזיר227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אוזן חזיר לא מבושלת (אודותאוזן חזיר לא מבושלת (אודות61 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשיני שום, מרוסקותשיני שום, מרוסקות1(4 אינץ') חתיכת זנגביל טרי, unpeeled ולחתוך לרוחב 1/2 אינץ(4 אינץ') חתיכת זנגביל טרי, unpeeled ולחתוך לרוחב 1/2 אינץ7896 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגבעולי lemongrass, גזוז לחתוך לרוחב לחתיכות 1 אינץגבעולי lemongrass, גזוז לחתוך לרוחב לחתיכות 1 אינץ2(חוֹרֶף)מיץ קלמנסי סחוט טרי או ליים (כ-1 ליים בינוני או 1 קלמנסי גדול), ועוד לפי הצורךמיץ קלמנסי סחוט טרי או ליים (כ-1 ליים בינוני או 1 קלמנסי גדול), ועוד לפי הצורך454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קערת בשר חזיר טרי ללא עורקערת בשר חזיר טרי ללא עור3סראנו צ'יילס, גבעולים, זרעים, צלעות הוסרו קצוץ דקסראנו צ'יילס, גבעולים, זרעים, צלעות הוסרו קצוץ דק2(חוֹרֶף)רוטב סויה, בתוספת יותר לפי הצורךרוטב סויה, בתוספת יותר לפי הצורך3(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב1קטןבצל צהוב, קוביות בינוניותבצל צהוב, קוביות בינוניות