Slow Cooker Berry Cobbler
אם יש לך כ -4 שעות ו-40 דקות לבלות במטבח, סנדלר ברי סלואו בבישול איטי עשוי להיות מתכון צמחוני אדיר של לקטו אובו לנסות. לקינוח הזה יש 450 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -19 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.89 $ למנה. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם שמנת, עמילן תירס, סוכר מגורען וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 37% . הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו Berry Cobbler , Blackberry Cobbler , ו- Blackberry Pie Cobbler עבור מתכונים דומים.
הוראות
למילוי: מחמאה את הדפנות והתחתית של האינסרט של סיר בישול איטי בנפח 6 ליטר.
טורפים יחד את עמילן התירס, מיץ הלימון ו-2 כפות מים בקערה קטנה.
מוסיפים את התערובת לאינסרט, מוסיפים את פירות היער והסוכר הגרגיר ומערבבים.
מקציפים יחד את הקמח, 2 כפות מהסוכר, אבקת האפייה והמלח בקערה גדולה.
מוסיפים את החמאה ומשפשפים את התערובת יחד עם האצבעות כך שתיצור ארוחה גסה עם כמה גושים בגודל אפונה.
מוסיפים את החלב ומערבבים בכף עץ ליצירת בצק רטוב.
מורידים כפות מהבצק על תערובת פירות היער.
מערבבים את 1 כף הסוכר הנותרים והקינמון ומפזרים על הבצק. מכסים את התנור האיטי ומניחים לחום גבוה למשך 3 עד 4 שעות. הסנדלר צריך להיות מבעבע והביסקוויטים צריכים להיות מבושלים.
מניחים לנוח 20 דקות לפני ההגשה.
לציפוי השמנת החמוצה: בינתיים מערבבים את השמנת הכבדה, השמנת החמוצה וסוכר הקונדיטורים בקערה בינונית ומקציפים בתערובת חשמלית עד לקבלת פסגות בינוניות.
מזלפים את הסנדלר לקערות ומעליה את תוספת השמנת החמוצה המוקצפת.