קושימומחה
מוכן ב48 שעות
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

Smoky Chipotle ב-Adobo מ-Mastering Fermentation

Smoky Chipotle ב-Adobo מ-Mastering Fermentation
Smoky Chipotle ב Adobo מ ' מאסטרינג תסיסה יכול להיות רק בצד המנה אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 73 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 48 שעות. אם יש לך חומץ תפוחים לא מסונן, זרעי כמון, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 24 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: קטשופ עגבניה מ ' מאסטרינג תסיסה, ירקות מותססים מסובין מ ' מאסטרינג תסיסה, ו Chipotle En Adobo.

הוראות

1
לעשן את הצ ' ילי: קו ווק נוח עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מניחים קומץ של שבבי עץ ארומטיים בתחתית הווק, ולאחר מכן להכניס מדף פיצה רשת בגודל כדי להתאים את הווק, העלאת כ 2 אינץ ' מעל השבבים. תסתדרו בשורה עם חלפיניו. השאירו מקום בין החלקים כך שהעשן יכסה את המשטחים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מחממים את הווק על חום מתון עד השבבים מתחילים לעשן.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
כיסוי, להקטין את החום לנמוך, ועשן במשך 10 עד 12 דקות. כבה את החום ולאפשר לעשן עוד 3 עד 5 דקות.
5
הסירו את הצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1
חותכים חריץ בצד של כל אחד jalapeños מעושן, ולהסיר את הגבעולים ורוב הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
הסר את העורות מ 5 של chiles ולהניח בצד לערבב בשלמותו. שמור כל נוזל מתהליך זה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
3
בבלנדר (רצוי) או מעבד מזון, לשלב את כל צ ' ילי אבל 5 jalapeños כולו, כל נוזל שמורות מן הפלפלים, עגבניות מיובשות, צימוקים, רסק עגבניות, שום, שאלוט, כמון, כוסברה, אורגנו, קינמון, סוכר חום, ומלח עם 2 כפות של חומץ תפוחים; תערובת כדי ליצור דבק עבה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שום גויה®שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים את 2 כפות הנותרים של חומץ סיידר יחד עם חומץ בלסמי פירה לתוך משחה חלקה, רכה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
5
מניחים את הדבק בקערה ומערבבים את הסוכן התוסס. החל עם הדבק, כפית לתוך צנצנת ליטר בשכבות, לסירוגין עם jalapeños מעושן, להיזהר לא לשבור אותם. סיים עם שכבת הדבק; לאבטח חתיכת cheesecloth לחלק העליון של הצנצנת ואת התסיסה בטמפרטורת החדר במשך 8 שעות או לילה. מכסים במכסה אטום ומקררים במשך 2 ימים לפני השימוש. חנות, בקירור, עד 2 חודשים.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון