קושימומחה
מוכן ב48 שעות
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

Smoky Chipotle ב-Adobo מ-Mastering Fermentation

Smoky Chipotle ב-Adobo מ-Mastering Fermentation
Smoky Chipotle ב Adobo מ ' מאסטרינג תסיסה יכול להיות רק בצד המנה אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 73 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 48 שעות. אם יש לך חומץ תפוחים לא מסונן, זרעי כמון, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 24 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: קטשופ עגבניה מ ' מאסטרינג תסיסה, ירקות מותססים מסובין מ ' מאסטרינג תסיסה, ו Chipotle En Adobo.

הוראות

1
לעשן את הצ ' ילי: קו ווק נוח עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מניחים קומץ של שבבי עץ ארומטיים בתחתית הווק, ולאחר מכן להכניס מדף פיצה רשת בגודל כדי להתאים את הווק, העלאת כ 2 אינץ ' מעל השבבים. תסתדרו בשורה עם חלפיניו. השאירו מקום בין החלקים כך שהעשן יכסה את המשטחים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מחממים את הווק על חום מתון עד השבבים מתחילים לעשן.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
כיסוי, להקטין את החום לנמוך, ועשן במשך 10 עד 12 דקות. כבה את החום ולאפשר לעשן עוד 3 עד 5 דקות.
5
הסירו את הצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1
חותכים חריץ בצד של כל אחד jalapeños מעושן, ולהסיר את הגבעולים ורוב הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
2
הסר את העורות מ 5 של chiles ולהניח בצד לערבב בשלמותו. שמור כל נוזל מתהליך זה.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
3
בבלנדר (רצוי) או מעבד מזון, לשלב את כל צ ' ילי אבל 5 jalapeños כולו, כל נוזל שמורות מן הפלפלים, עגבניות מיובשות, צימוקים, רסק עגבניות, שום, שאלוט, כמון, כוסברה, אורגנו, קינמון, סוכר חום, ומלח עם 2 כפות של חומץ תפוחים; תערובת כדי ליצור דבק עבה.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
לציפוי כל המבורגרלציפוי כל המבורגר
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים את 2 כפות הנותרים של חומץ סיידר יחד עם חומץ בלסמי פירה לתוך משחה חלקה, רכה.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
5
מניחים את הדבק בקערה ומערבבים את הסוכן התוסס. החל עם הדבק, כפית לתוך צנצנת ליטר בשכבות, לסירוגין עם jalapeños מעושן, להיזהר לא לשבור אותם. סיים עם שכבת הדבק; לאבטח חתיכת cheesecloth לחלק העליון של הצנצנת ואת התסיסה בטמפרטורת החדר במשך 8 שעות או לילה. מכסים במכסה אטום ומקררים במשך 2 ימים לפני השימוש. חנות, בקירור, עד 2 חודשים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה