זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, סנאפר מאודה תאילנדי, ו מנות סנאפר אדומות מאודות.
הוראות
1
בחר את שילוב הטעם האהוב עליך (אסיה, הים התיכון או הקאריביים, משמאל).
2
בחר אחד משילובי הטעמים וקוצצים את כל המרכיבים למעט השמן יחד עם קמצוץ גדול של מלח.
מרכיבים שתצטרך
מלח
שמן בישול
3
מעבירים את הדבק לקערה קטנה ומערבבים בשמן. הפוך 5 מקבילים 3 אינץ ' ארוך חתכים בכל צד של סנאפר, חיתוך כמעט דרך העצם. לייבש את הדגים במלח ולמלא את החתכים עם הדבק. לשפשף את הדגים בכל רחבי עם שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
סנאפר
עצם
דגים
מלח
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
הגדר את הדגים על גיליון של רדיד כבד ולהגדיר גיליון אחר על גבי; לקפל 3 של הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
6
הוסף 1 כף מים לחבילה ולאטום לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מים
7
מעבירים את הדג לסדין אפייה מעוטר ואדים בתנור במשך 30 דקות, עד שהבשר רק פתיתים. תרים את הפילה מהעצמות ותגיש.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.