Soccas עם כרוב וצימוקים
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית צמחונית? Soccas עם כרוב וצימוקים יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך יוגורט יווני, צימוקים, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה אדיר. נסו כרוב עם צימוקים זהובים ובצל, סלט כרוב עם תפוחים וצימוקים זהובים, ו כרוב עם ורמוט צימוקים וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
עבור soccas: במדיום, קערה, לטאטא יחד את קמח החומוס, 3/4 כוס מים, 2 כפות של שמן זית, מלח, כמון וכוסברה. במחבת nonstick 10 אינץ', חום 1 כפית שמן על חום בינוני גבוה.
יוצקים 1/3 כוס הבלילה לתוך המחבת. הטה את המחבת כך שהבלילה תכסה את תחתית המחבת. מבשלים עד הקצוות התחתונים מתחילים להפוך זהב, על 3 דקות. באמצעות מרית סיליקון חסינת חום, להפוך את socca ולהמשיך לבשל בצד השני עד הזהב, 3 דקות. חזור עם השמן והבלילה הנותרים.
למילוי: במחבת nonstick 12 אינץ', לחמם את השמן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השעועית הירוקה, סלרי, שאלוט, מלח ופלפל. מבשלים במשך 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הירקות מתחילים לרכך.
מוסיפים את הכרוב והיין. מערבבים עד קייל wilts, על 3 דקות. מערבבים בצנוברים וצימוקים.
לציפוי: בקערה קטנה, לטאטא יחד את יוגורט, אגבה, מיץ לימון, כוסברה, כמון, מלח ופלפל עד חלקה.
כדי להרכיב, כפית את המילוי למרכז של כל socca.
מרדדים את socca כמו גליל ג ' לי כדי encase את המילוי. כפית את הציפוי על גבי ומגישים.