קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות76
מגזין

Soccas עם כרוב וצימוקים

Soccas עם כרוב וצימוקים
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית צמחונית? Soccas עם כרוב וצימוקים יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך יוגורט יווני, צימוקים, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה אדיר. נסו כרוב עם צימוקים זהובים ובצל, סלט כרוב עם תפוחים וצימוקים זהובים, ו כרוב עם ורמוט צימוקים וצנוברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור soccas: במדיום, קערה, לטאטא יחד את קמח החומוס, 3/4 כוס מים, 2 כפות של שמן זית, מלח, כמון וכוסברה. במחבת nonstick 10 אינץ', חום 1 כפית שמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קמח חומוסקמח חומוס
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים 1/3 כוס הבלילה לתוך המחבת. הטה את המחבת כך שהבלילה תכסה את תחתית המחבת. מבשלים עד הקצוות התחתונים מתחילים להפוך זהב, על 3 דקות. באמצעות מרית סיליקון חסינת חום, להפוך את socca ולהמשיך לבשל בצד השני עד הזהב, 3 דקות. חזור עם השמן והבלילה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
למילוי: במחבת nonstick 12 אינץ', לחמם את השמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את השעועית הירוקה, סלרי, שאלוט, מלח ופלפל. מבשלים במשך 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הירקות מתחילים לרכך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
5
מוסיפים את הכרוב והיין. מערבבים עד קייל wilts, על 3 דקות. מערבבים בצנוברים וצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
כרובכרוב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
לציפוי: בקערה קטנה, לטאטא יחד את יוגורט, אגבה, מיץ לימון, כוסברה, כמון, מלח ופלפל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
0.5 כפית מלח0.5 כפית מלח
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
כדי להרכיב, כפית את המילוי למרכז של כל socca.
8
מרדדים את socca כמו גליל ג ' לי כדי encase את המילוי. כפית את הציפוי על גבי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפולים0.5 כפית מלח0.5 כפית מלח0חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1stickסלרי, קצוץ דקסלרי, קצוץ דק1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח חומוס (קמח שעועית חומוס)קמח חומוס (קמח שעועית חומוס)121 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשעועית ירוקה, גזוז וחותכת לחתיכות 1/2 אינץשעועית ירוקה, גזוז וחותכת לחתיכות 1/2 אינץ0חתיכות טופי הית' ברכוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname1חתיכות טופי הית' ברכוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname1חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כרוב טוסקני או ירוק, גזע המרכז הוסר אם עבה ועלים קצוצים לחתיכות 1/2 אינץכרוב טוסקני או ירוק, גזע המרכז הוסר אם עבה ועלים קצוצים לחתיכות 1/2 אינץ0חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1אוראו ממולאים כפוליםמיץ לימון טרי (מ 1/2 לימון קטן)מיץ לימון טרי (מ 1/2 לימון קטן)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריוגורט יווני דל שומן, בטמפרטורת החדריוגורט יווני דל שומן, בטמפרטורת החדר12 כפיות אבקת שוםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה791 לב מפאלדי טרי אם אפשרצנוברים קלוייםצנוברים קלויים791 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1כף. חומץ ביין אדוםשאלוט, טחוןשאלוט, טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן, כמו פינו גריג'יויין לבן, כמו פינו גריג'יו