Sopes טבעוני עם שעועית מטוגנת ורדה סלסה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא מאסה, פפיטס צלוי, פלפל חריף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו Sopes עם שעועית מטוגנת מחדש צ'וריסו סלט כרוב חריף, Sopes de Pollo con Frijoles (שקועי עוף עם שעועית), ו שעועית מטוגנת מטוגנת מתובלת (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים חצי בצל וחצי חלפיניו ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך אבל לא השחמה, על 2 דקות.
מוסיפים שעועית ומים 1/2 כוס. מבשלים עד מחומם דרך, על 4 דקות. השתמש מחית תפוחי אדמה כדי לרסק את השעועית עד עקביות הרצוי הוא הגיע, הוספת מים לפי הצורך.
מוסיפים מיץ ליים וחצי כוסברה. מתבלים לפי הטעם עם כיסוי מלח, ומניחים בצד במקום חם.
מערבבים את הבצלים שנותרו, חלפיניו וכוסברה בקערה קטנה ומניחים בצד.
שלב מאסה מיידית עם 1 כפית מלח ומים פושרים על פי הוראות החבילה. ללוש עד בצק חלק נוצר. מחלקים בצק ל 8 כדורים. באמצעות קצות האצבעות שלך נגד לוח עץ, בעדינות לשטח כדור אחד לתוך דיסק על 1/4 אינץ 'עבה 3 עד 4 אינץ' בקוטר. בזהירות ליצור שפה קטנה סביב קצה הדיסקים עם קצות האצבעות. חזור עם כדורים שנותרו.
חום שנותר 1 1/2 ליטרים שמן ב ווק גדול או מחבת ברזל יצוק עמוק ל 350 ° F.
הוסף את פגזי sope אחד בכל פעם עד שהם כולם בשמן. לבשל, בזהירות פונה מדי פעם, עד פגזים זהובים חום פריך, על 4 דקות.
העברה לצלחת מרופדת במגבת נייר באמצעות עכביש מתכת מחורץ. מתבלים במלח מיד.
כדי לשרת, לחלק את תערובת שעועית באופן שווה על גבי פגזים sope ו טפטוף עם סלסה ורדה.
מפזרים פפיטס קלוי, ואז למעלה עם בצל שנותר, כוסברה, ו jalapeño.
מגישים מיד עם לימון נוסף או פלחי לימון בצד.