Soubise בצל מעושן
Soubise בצל מעושן עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 50 קלוריות. והוא יספק כ 25 מנות. אם יש לך אגוז מוסקט, גבינת gruyère, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 8%. נסו צהוב לפת Soubise, מבשלים את הספר: מק וגבינה עם Soubise, ו ירקות בחמאה עם רוטב soubise (מתכונים דומים).
הוראות
להרכיב את המעשן על ידי הפצת 1/2 כוס קטנה, שבבי עץ יבש על החלק התחתון של המעשן, ולאחר מכן למקם את מגש טפטוף מתלה ישירות על השבבים. (לחבר מושבעים אסדת מעשן, קו ווק או אלומיניום חד פעמי תבנית אפייה עם רדיד כבד חובה להפיץ עם שבבי עץ יבש; העליון עם שכבה נוספת של foilto לתפוס טפטוף ומתלה. מכסים את הווק או מחבת על ידי איטום זה בחוזקה עם מכסה או גיליון של נייר.)
מניחים גיליון של רדיד על המדף המעשן; לתקוע חורים בכל רחבי. באזור מאוורר היטב, להגדיר את המעשן מעל חום גבוה. כאשר העשן עולה מכל הצדדים, להפיץ את הבצל על הנייר. כיסוי ועשן במשך 45 שניות.
בסיר של מים רותחים, לבשל את האורז במשך 3 דקות; לנקז. בתבשיל ברזל יצוק אמייל, להמס את החמאה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון עד מתרכך.
מוסיפים את האורז, שמנת ואגוז מוסקט ומביאים לרתיחה. מכסים ואופים עד הבצל הוא רך, 30 דקות. הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
מערבבים את הגבינה לתוך הבצל ואופים במשך 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, מקשטים בעירית.