דרום מערב פירות ים מרק הוא pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %90 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 2528 קלוריות, 222 גרם חלבון ו 80 גרם שומן. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה מזהב יוקון, שרימפס, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו Southwest Chowder, Southwest Tortellini צ'אודר, ו מרק תפוחי אדמה דרום מערבי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, מחממים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את הבצל הצהוב, שום, צ 'ילי אנצ' ו וזרעי שומר ומבשלים על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל הוא משחי קלות, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ו
פירורי לחם, כמה חופנים
טורטיות קמח טריות, להגשה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחת בחצי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את העגבניות הכתושות ואת 4 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד הירקות אנשואים הם רכים מאוד ואת המרק מופחת מעט, על 15 דקות. מערבבים בחלב.
יוצקים את מרק בישול צדפות לתוך קערה ולתת לחצץ להתיישב, ולאחר מכן להוסיף את המרק למרק, לעצור לפני שאתה מגיע לחצץ בתחתית. מתבלים את המרק קלות במלח ופלפל.