קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

Southwest מאכלי ים מרק

Southwest מאכלי ים מרק
דרום מערב פירות ים מרק הוא pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %90 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 2528 קלוריות, 222 גרם חלבון ו 80 גרם שומן. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה מזהב יוקון, שרימפס, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו Southwest Chowder, Southwest Tortellini צ'אודר, ו מרק תפוחי אדמה דרום מערבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, מחממים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הבצל הצהוב, שום, צ 'ילי אנצ' ו וזרעי שומר ומבשלים על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל הוא משחי קלות, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחת בחצי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את העגבניות הכתושות ואת 4 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד הירקות אנשואים הם רכים מאוד ואת המרק מופחת מעט, על 15 דקות. מערבבים בחלב.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5
עובד בקבוצות, מחית את המרק בבלנדר. מסננים את המרק לקערה חסינת חום ולשטוף את הסיר.
מרכיבים שתצטרך
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים 1 כוס מים לסיר יחד עם הצדפות. מכסים ומבשלים על אש גבוהה עד שהצדפות פתוחות, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
להעביר את הצדפות לקערה ולהסיר אותם מהקונכיות שלהם; לשטוף כדי להסיר כל חצץ. קוצצים את הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
יוצקים את מרק בישול צדפות לתוך קערה ולתת לחצץ להתיישב, ולאחר מכן להוסיף את המרק למרק, לעצור לפני שאתה מגיע לחצץ בתחתית. מתבלים את המרק קלות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
לשטוף את הסיר ולנגב יבש.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
להוסיף את 2 כפות הנותרים של שמן לסיר וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד משחימים קלות כתמים, על 5 דקות. מערבבים את הבצל האדום, סלרי, שומר קצוץ ותירס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
12
מוסיפים את הפפריקה ומבשלים על אש מתונה, ערבוב עד הסלרי הוא פריך במכרז, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
13
מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות
14
מוסיפים את ההליבוט, שרימפס וצדפות קצוצות למרק ומבשלים עד ההליבוט לבן והשרימפס ורוד, כ 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הליבוטהליבוט
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות
15
מגישים את המרק בקערות רדודות עם קרקרים צדפות או לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים צדפותקרקרים צדפות
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)