קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Spaetzle

Spaetzle
Spaetzle עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, קמח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. נסו Spaetzle, Spaetzle, ו Herbed Spaetzle (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, מלח, פלפל, ואגוז מוסקט. בקערת ערבוב נוספת, לטאטא את הביצים וחלב יחד. הפוך באר במרכז החומרים היבשים ושופכים בתערובת חלב ביצה. בהדרגה לצייר את הקמח מן הצדדים לשלב היטב; הבצק צריך להיות חלק ועבה.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
3
תן את שאר הבצק במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
4
להביא 3 ליטרים של מים מלוחים לרתיחה בסיר גדול, ואז להפחית לרתיחה. כדי ליצור את spaetzle, להחזיק מסננת גדולה ספון או כף מחוררת על המים רותחים לדחוף את הבצק דרך החורים עם מרית או כף. תעשי את זה בקבוצות כדי שלא תתאפסי על הסיר. מבשלים 3 עד 4 דקות או עד spaetzle צף על פני השטח, ערבוב בעדינות כדי למנוע דבק. לזרוק את spaetzle לתוך מסננת ולתת לו שטיפה מהירה עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מסננתמסננת
מריתמרית
סירסיר
5
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני ומוסיפים את spaetzle; משליכים למעיל. מבשלים את spaetzle במשך 1 עד 2 דקות כדי לתת את האטריות קצת צבע, ולאחר מכן מפזרים את עירית קצוצה העונה עם מלח ופלפל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פסטהפסטה
חמאהחמאה
עיריתעירית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת