Spaghettini עם עגבניות, אנשובי ושקדים
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? Spaghettini עם עגבניות, אנשובי ושקדים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 568 קלוריות. אם יש לכם אנשובי ארוז בשמן, עלי בזיליקום, גבינת פקורינו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Spaghettini עם עגבניות, אנשובי ושקדים, זיתים ממולאים בשקדים, אנשובי ופלפלים, ו Spaghettini עם עגבניות פסטו וחציל בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את העגבניות חתוכות לקוביות עם בזיליקום מגורר, בצל ירוק, שמן זית ופלפל אדום מרוסק. מתבלים קלות במלח ופלפל שחור ונותנים לעגבניות לעמוד במשך 20 דקות.
בינתיים, במעבד מזון מיני, דופק את השקדים עם אנשובי ושום עד קצוץ דק.
הוסף את 1/2 כוס גבינת פקורינו ואת צלפים ואת הדופק לשלב.
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפסטה עד אל דנטה.
מסננים את הפסטה, מנערים את המים העודפים.
מוסיפים את הפסטה לעגבניות יחד עם תערובת שקדים קצוצים וזורקים היטב.
מגישים את הפסטה, מעבירים גבינה נוספת ליד השולחן.