Spaghettini עם עגבניות פסטו וחציל בגריל
Spaghettini עם עגבניות פסטו וחציל בגריל הוא Spaghettini צמחוני ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 537 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור יום העצמאות. אם יש לך מלח ופלפל, עגבניות שרי, סלטה ריקוטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Spaghettini עם עגבניות פסטו וחציל בגריל, כריך חצילים בגריל עם פנים פתוחות עם פסטו, עגבניות ומוצרלה טרייה (הילדים מבשלים ביום שני), ו Spaghettini עם עגבניות, אנשובי ושקדים (מתכונים דומים).
הוראות
במכתש, להלום את השום למשחה גסה מאוד עם עלי.
מוסיפים את הבזיליקום הקצוץ ב 2 קבוצות ו פאונד כדי להדביק גס. מערבבים 3/4 כוס שמן הזית. עונת פסטו עם מלח ופלפל, ולאחר מכן להעביר את כל אבל 3 כפות לקערה גדולה.
מוסיפים את עגבניות הדובדבן הצהובות והאדומות לקערה. מתבלים במלח ופלפל ונותנים לעמידה 15 דקות.
מברשת חצילים עם הנותרים 2 כפות של שמן זית העונה קלות עם מלח. גריל החצילים על אש בינונית-חמה, הנעה מדי פעם, עד מכרז משחימים, 8 עד 10 דקות.
מברשת חצילים עם 2 כפות של פסטו וגריל שמורות במשך 30 שניות יותר לכל צד.
העברה לצלחת לכסות באופן רופף עם נייר.
מברשת את סלטה ריקוטה עם כף הנותרים של פסטו וגריל שמורות עד הגבינה הוא חרוך קלות, על 30 שניות לכל צד.
מוסיפים לצלחת עם החצילים.
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את spaghettini עד אל דנטה. שמור 2 כפות של מי הבישול; לנקז את הפסטה ולהעביר לקערה גדולה.
מוסיפים את העגבניות ברוטב פסטו ואת מי הבישול השמורים וזורקים היטב. מתבלים במלח ופלפל. מסדרים את החצילים על צלחות ומעלה עם spaghettini.
מקשטים עם סלטה ריקוטה ומגישים.