Spaghettini עם שרימפס, עגבניות ופירורי צ'ילה
Spaghettini עם שרימפס, עגבניות ופירורי צ'ילה הוא Spaghettini חלב חינם ו pescatarian מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. מנה אחת מכילה 72 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, שרימפס, עגבניות שרי ירושה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Spaghettini עם שום מיובש צ'ילה, Spaghettini עם עגבניות, אנשובי ושקדים, ו Spaghettini עם עגבניות, אנשובי ושקדים (מתכונים דומים).
הוראות
שים את עגבניות השזיף בתבנית אפייה קטנה טפטוף עם חומץ 2 כפות של שמן זית. צלי במשך כ -20 דקות, רק עד העורות להשתחרר והעגבניות בקושי התרככו.
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן לקלף את העגבניות. באמצעות החורים הגדולים על פומפיה תיבת, לגרר את העגבניות בחזרה לתוך צלחת אפייה ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל.
בינתיים, לחמם 2 כפות של שמן זית במחבת גדולה.
מוסיף את פירורי הלחם ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד זהב פריך, על 5 דקות. מערבבים את גרידת הלימון וקורט של פלפל אדום כתוש ומתבלים במלח.
להעביר את הפירורים לקערה ולמחוק את המחבת.
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפסטה עד בקושי אל דנטה.
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1/2 כוס מי הבישול. להחזיר את הפסטה לסיר ומערבבים 2 כפות של שמן זית.
במחבת הגדולה, לחמם את 3 כפות הנותרים של שמן עד מנצנץ. מתבלים את השרימפס במלח וקורטוב של פלפל אדום מרוסק ומבשלים על אש גבוהה, משליכים פעם או פעמיים, עד שבקושי מבושלים, בערך 1 1/2 דקות.
מוסיף את הבזיליקום והפסטה יחד עם הפסטה השמורה בישול מים ומבשלים, משליך, עד השרימפס לבנים בכל רחבי והפסטה מצופה ברוטב קל, על 1 דקה.
מעבירים את הפסטה לקערות ומפזרים את עגבניות הדובדבן מסביב. למעלה עם רוטב עגבניות ופירורי לחם.