Spanakopita
Spanakopita עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 750 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת פטה, אורגנו, מאפה פילו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Spanakopita, Spanakopita, ו עוגת סיר Spanakopita (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים, ערבוב טוב.
פילו לפרוש, לחתוך לתוך 2 (13-x 9 אינץ') מלבנים; לכסות עם מגבות בד לח כדי למנוע התייבשות.
מניחים 1 פילו גיליון בחמאה 13-x 9 אינץ צלחת אפייה; מברשת עם חמאה מומסת.
מניחים גיליון פילו על גבי, המאפשר חצי גיליון לעטוף מעל צד 1 של צלחת; חלק מברשת בצלחת עם חמאה מומסת. חזור על הליך עם 15 יותר פילו גיליונות, לסירוגין הצדדים של צלחת לאחר כל גיליון, כך שכל צד של צלחת מכוסה.
מורחים תערובת תרד באופן שווה בצלחת; העליון עם גיליון פילו, ומברשת עם חמאה מומסת. מקפלים מעל 1 העליון התחתון תלוי גיליון פילו; מברשת עם חמאה. מקפלים 1 גיליון תלוי על כל צד לכיוון המרכז; מברשת עם חמאה. למעלה עם גיליון פילו; מברשת עם חמאה. חזור על הליך קיפול עם שאר גליונות פילו תלויים, ציפוי כל שכבה עם גיליון פילו צחצוח עם חמאה.
אופים ב 425 במשך 20 דקות או עד חום זהוב.