קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

Spanakopita

Spanakopita
Spanakopita עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 750 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת פטה, אורגנו, מאפה פילו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Spanakopita, Spanakopita, ו עוגת סיר Spanakopita (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים, ערבוב טוב.
2
פילו לפרוש, לחתוך לתוך 2 (13-x 9 אינץ') מלבנים; לכסות עם מגבות בד לח כדי למנוע התייבשות.
3
מניחים 1 פילו גיליון בחמאה 13-x 9 אינץ צלחת אפייה; מברשת עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
מניחים גיליון פילו על גבי, המאפשר חצי גיליון לעטוף מעל צד 1 של צלחת; חלק מברשת בצלחת עם חמאה מומסת. חזור על הליך עם 15 יותר פילו גיליונות, לסירוגין הצדדים של צלחת לאחר כל גיליון, כך שכל צד של צלחת מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
5
מורחים תערובת תרד באופן שווה בצלחת; העליון עם גיליון פילו, ומברשת עם חמאה מומסת. מקפלים מעל 1 העליון התחתון תלוי גיליון פילו; מברשת עם חמאה. מקפלים 1 גיליון תלוי על כל צד לכיוון המרכז; מברשת עם חמאה. למעלה עם גיליון פילו; מברשת עם חמאה. חזור על הליך קיפול עם שאר גליונות פילו תלויים, ציפוי כל שכבה עם גיליון פילו צחצוח עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
חותכים ל 4 או 8 ריבועים.
7
אופים ב 425 במשך 20 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מקשטים, אם תרצה.