קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

Spareribs בגריל עם זיגוג קולה דובדבן

Spareribs בגריל עם זיגוג קולה דובדבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Spareribs בגריל עם זיגוג קולה דובדבן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1866 קלוריות, 95 גרם חלבון ו 117g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך חומץ תפוחים, ריבת דובדבנים, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקולה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes Float קולה דובדבן כקינוח. מתכונים דומים: Spareribs בגריל עם זיגוג קולה דובדבן, צלעות בגריל עם רוטב ברביקיו דובדבן קולה, ו Cherry Cola Pulled חזיר עם רוטב דובדבן-חרדל.

הוראות

1
מרתיחים קולה דובדבנים בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה עד מופחת 1 1/2 כוסות, על 45 דקות. מערבבים ב 5 החומרים הבאים. להפחית את החום בינוני ומבשל עד התערובת מצטמצמת 2 1/2 כוסות, ערבוב מדי פעם, על 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
קולהקולה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
העברת זיגוג לקערה גדולה. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. כיסוי; צמרמורת. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מיקום מדפים בשליש העליון והתחתון של תנור מחממים ל 325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
מפזרים צלעות עם מלח ופלפל. לעטוף כל מדף צלע בחוזקה בנייר כסף, סוגר לחלוטין. מחלקים חבילות רדיד בין 2 גליונות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
אופים עד צלעות הם מאוד רך, החלפת עמדות של דפי אפייה באמצע אפייה, על 2 שעות בסך הכל. צלעות קרות מעט בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
יוצקים כל שומן מ חבילות נייר. (ניתן להכין 1 יום קדימה. שמור מכוסה חבילות לסכל ומקרר.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני המשך.)
8
הכן ברביקיו (חום בינוני-נמוך).
9
חותכים כל מתלה צלעות בין עצמות לצלעות בודדות. להפריש זיגוג כוס 1.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
10
מוסיפים צלעות לקערה עם זיגוג שנותר וזורקים למעיל. צלעות גריל עד חום מזוגג, פונה כדי למנוע שריפה, על 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
11
לשרת, עובר זיגוג שמור בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן