Spareribs בגריל עם זיגוג קולה דובדבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Spareribs בגריל עם זיגוג קולה דובדבן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1866 קלוריות, 95 גרם חלבון ו 117g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך חומץ תפוחים, ריבת דובדבנים, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקולה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes Float קולה דובדבן כקינוח. מתכונים דומים: Spareribs בגריל עם זיגוג קולה דובדבן, צלעות בגריל עם רוטב ברביקיו דובדבן קולה, ו Cherry Cola Pulled חזיר עם רוטב דובדבן-חרדל.
הוראות
מרתיחים קולה דובדבנים בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה עד מופחת 1 1/2 כוסות, על 45 דקות. מערבבים ב 5 החומרים הבאים. להפחית את החום בינוני ומבשל עד התערובת מצטמצמת 2 1/2 כוסות, ערבוב מדי פעם, על 35 דקות.
העברת זיגוג לקערה גדולה. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. כיסוי; צמרמורת. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.)
מיקום מדפים בשליש העליון והתחתון של תנור מחממים ל 325 ° F.
מפזרים צלעות עם מלח ופלפל. לעטוף כל מדף צלע בחוזקה בנייר כסף, סוגר לחלוטין. מחלקים חבילות רדיד בין 2 גליונות אפייה.
אופים עד צלעות הם מאוד רך, החלפת עמדות של דפי אפייה באמצע אפייה, על 2 שעות בסך הכל. צלעות קרות מעט בנייר כסף.
יוצקים כל שומן מ חבילות נייר. (ניתן להכין 1 יום קדימה. שמור מכוסה חבילות לסכל ומקרר.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני המשך.)
הכן ברביקיו (חום בינוני-נמוך).
חותכים כל מתלה צלעות בין עצמות לצלעות בודדות. להפריש זיגוג כוס 1.
מוסיפים צלעות לקערה עם זיגוג שנותר וזורקים למעיל. צלעות גריל עד חום מזוגג, פונה כדי למנוע שריפה, על 5 דקות בסך הכל.
לשרת, עובר זיגוג שמור בנפרד.