Spareribs עם ציפוי בלסמי חמוץ-מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חמוץ מתוק Balsamic-Glazed Spareribs. מנה זו מכילה סביב 104 גרם חלבון 153 גרם של שומן, וסך הכל 2378 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו דבש, מלח כשר, סוכר חום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Cipollini עם זיגוג בלסמי, Spareribs מתוק חמוץ, ו Spareribs חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 121° ומניחים כל מדף של צלעות על ריבוע של רדיד אלומיניום.
מפזרים את הצלעות בנדיבות עם מלח, להוסיף כמה גבעולים של טימין לכל אחד, ולאחר מכן לעטוף היטב.
מניחים את מנות הצלעות על גיליון עוגיות ואופים במשך 3 עד 4 שעות, עד הצלעות רכות מאוד. אפשר לצלעות להתקרר מעט בחבילות לפני הפתיחה.
כדי להפוך את זיגוג, לשלב את כל החומרים בסיר גדול על חום בינוני-נמוך. אפשר להתבשל, ערבוב מדי פעם, במשך כמה שעות, עד שהרוטב הוא נחמד ועבה. תניח בצד.
כדי להביא את הצלעות וזיגוג יחד, לעשות את הדברים הבאים. הפעל את broiler (אם אין לך broiler, לקבל את התנור עד 232°).
חותכים את מדפי הצלעות לצלעות בודדות, מניחים אותם על גיליון עוגיות מרופדות בנייר כסף או מגש broiler, ולצחצח אותם באגרסיביות עם זיגוג. פופ אותם תחת broiler ולצפות בהם בזהירות: כל הסוכר הזה גורם להם לשרוף בקלות רבה! אתה רוצה זיגוג להתמזג עם הצלעות; זה לוקח 3 עד 4 דקות. אם אתה מבשל את הצלעות בתנור, לעשות זאת רק עד הזיגוג מתחיל בועה, 4 עד 5 דקות.
מגישים את הצלעות חמות עם הרבה מפיות-תאמין לי, תצטרך אותם.
* המתכון לזיגוג עושה מספיק עד ארבעה מתלים, כך שאם יש לך צוות רעב, להכפיל את הבשר.* לפקוח עין על הרוטב; יש לו נטייה לבועות.
קטעים מתוך סודות של השפים הטובים ביותר: מתכונים, טכניקות וטריקים מהטבחים הגדולים ביותר של אמריקה על ידי אדם רוברטס (ספרים Artisan). זכויות יוצרים © 2012 by Adam Roberts; styled food photography copyright © 2012 by Johnny Miller. מתכון בהשראת ויני Dotolo & ג ' ון ניער.