קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

Spareribs עם ציפוי בלסמי חמוץ-מתוק

Spareribs עם ציפוי בלסמי חמוץ-מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חמוץ מתוק Balsamic-Glazed Spareribs. מנה זו מכילה סביב 104 גרם חלבון 153 גרם של שומן, וסך הכל 2378 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו דבש, מלח כשר, סוכר חום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Cipollini עם זיגוג בלסמי, Spareribs מתוק חמוץ, ו Spareribs חמוץ מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 121° ומניחים כל מדף של צלעות על ריבוע של רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מפזרים את הצלעות בנדיבות עם מלח, להוסיף כמה גבעולים של טימין לכל אחד, ולאחר מכן לעטוף היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
3
מניחים את מנות הצלעות על גיליון עוגיות ואופים במשך 3 עד 4 שעות, עד הצלעות רכות מאוד. אפשר לצלעות להתקרר מעט בחבילות לפני הפתיחה.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
כדי להפוך את זיגוג, לשלב את כל החומרים בסיר גדול על חום בינוני-נמוך. אפשר להתבשל, ערבוב מדי פעם, במשך כמה שעות, עד שהרוטב הוא נחמד ועבה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
כדי להביא את הצלעות וזיגוג יחד, לעשות את הדברים הבאים. הפעל את broiler (אם אין לך broiler, לקבל את התנור עד 232°).
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
חותכים את מדפי הצלעות לצלעות בודדות, מניחים אותם על גיליון עוגיות מרופדות בנייר כסף או מגש broiler, ולצחצח אותם באגרסיביות עם זיגוג. פופ אותם תחת broiler ולצפות בהם בזהירות: כל הסוכר הזה גורם להם לשרוף בקלות רבה! אתה רוצה זיגוג להתמזג עם הצלעות; זה לוקח 3 עד 4 דקות. אם אתה מבשל את הצלעות בתנור, לעשות זאת רק עד הזיגוג מתחיל בועה, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
מגישים את הצלעות חמות עם הרבה מפיות-תאמין לי, תצטרך אותם.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
8
* המתכון לזיגוג עושה מספיק עד ארבעה מתלים, כך שאם יש לך צוות רעב, להכפיל את הבשר.* לפקוח עין על הרוטב; יש לו נטייה לבועות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
9
קטעים מתוך סודות של השפים הטובים ביותר: מתכונים, טכניקות וטריקים מהטבחים הגדולים ביותר של אמריקה על ידי אדם רוברטס (ספרים Artisan). זכויות יוצרים © 2012 by Adam Roberts; styled food photography copyright © 2012 by Johnny Miller. מתכון בהשראת ויני Dotolo & ג ' ון ניער.