קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות50
מגזין

Spice-שפשף בשר חזיר Tenderloins

Spice-שפשף בשר חזיר Tenderloins
Spice-שפשף בשר חזיר Tenderloins עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 12 . מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 95 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית, זנגביל טחון, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: Spice-שפשף בשר חזיר Tenderloins בקליפות תירס עם חמוציות-סלסה אבוקדו, Spice-שפשף טורקיה Tenderloins בגריל, ו מרווה-שפשף בשר חזיר Tenderloins עם חמאה מרווה.

הוראות

1
בעדינות מתבלים בטנדרלוין במלח. לטחון גס כוכב אניס, כוסברה, שומר באמצעות מרגמה ועלי או מטחנת תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2
מוסיפים חמישה ספייס אבקה, פלפל שחור, ג ' ינג ' ר, קינמון, פתיתי פלפל אדום, ומלח; פאונד או מערבולת לשלב. לשפשף תערובת תבלינים על בשר חזיר עד מצופה עבה על כל הצדדים (לשמור את התערובת הנותרת לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(או או רגיל)(או או רגיל)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
בואו חזיר לשבת לפחות 1 שעה (בטמפרטורת החדר מגניב, מכוסה) או עד 1 יום (מכוסה ומקורר).
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
חום 1 כף. שמן זית ב 10-12-in. מחבת כבדה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים 2 טנדרלוין ובאר חומה מכל הצדדים, 10 עד 15 דקות, מטפטפים בשמן זית נוסף לפי הצורך. בשר נעשה כאשר הוא רושם 140 על מדחום בשר (לחתוך כדי לבדוק-זה צריך להיות מבושל אבל עדיין ורוד). אם הבשר לא נעשה, מכסה מחבת, חום נמוך בינוני, ומבשלים עד רושמים מדחום 140( לחתוך לבדיקה), עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר tenderloins מחבת, לכסות בנייר כסף, ולתת לנוח לפחות 10 דקות. לבשל נשאר tenderloin באותו אופן, אבל חום אותו על חום בינוני לבדוק את הטמפרטורה לאחר 10 דקות. חותכים בשר לתוך 3/4-in. סיבובים ורסס עם חומץ.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם בחירות נהדרות לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Rutini Coleccion Cabernet-Malbec עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
אדום רובי עמוק. צמד זני יין ממוצא צרפתי מוביל לאדום הרמוני ומאוזן: קברנה סוביניון מספק את אופיו המלא, ומלבק מעניק ניואנסים לתערובת עם טאנינים רכים ומתוקים, תוך שילוב ייחודי של טעמים וניחוחות פירותיים.