Spice-שפשף בשר חזיר Tenderloins
Spice-שפשף בשר חזיר Tenderloins עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 12 . מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 95 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית, זנגביל טחון, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: Spice-שפשף בשר חזיר Tenderloins בקליפות תירס עם חמוציות-סלסה אבוקדו, Spice-שפשף טורקיה Tenderloins בגריל, ו מרווה-שפשף בשר חזיר Tenderloins עם חמאה מרווה.
הוראות
בעדינות מתבלים בטנדרלוין במלח. לטחון גס כוכב אניס, כוסברה, שומר באמצעות מרגמה ועלי או מטחנת תבלינים.
מוסיפים חמישה ספייס אבקה, פלפל שחור, ג ' ינג ' ר, קינמון, פתיתי פלפל אדום, ומלח; פאונד או מערבולת לשלב. לשפשף תערובת תבלינים על בשר חזיר עד מצופה עבה על כל הצדדים (לשמור את התערובת הנותרת לשימוש אחר).
בואו חזיר לשבת לפחות 1 שעה (בטמפרטורת החדר מגניב, מכוסה) או עד 1 יום (מכוסה ומקורר).
חום 1 כף. שמן זית ב 10-12-in. מחבת כבדה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים 2 טנדרלוין ובאר חומה מכל הצדדים, 10 עד 15 דקות, מטפטפים בשמן זית נוסף לפי הצורך. בשר נעשה כאשר הוא רושם 140 על מדחום בשר (לחתוך כדי לבדוק-זה צריך להיות מבושל אבל עדיין ורוד). אם הבשר לא נעשה, מכסה מחבת, חום נמוך בינוני, ומבשלים עד רושמים מדחום 140( לחתוך לבדיקה), עד 10 דקות יותר.
הסר tenderloins מחבת, לכסות בנייר כסף, ולתת לנוח לפחות 10 דקות. לבשל נשאר tenderloin באותו אופן, אבל חום אותו על חום בינוני לבדוק את הטמפרטורה לאחר 10 דקות. חותכים בשר לתוך 3/4-in. סיבובים ורסס עם חומץ.