Spice שפשף חזה ברווז בגריל
Spice שפשף חזה ברווז בגריל יכול להיות רק המרינדה שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 414 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך אבקת שום, חרדל, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: ספייס שפשף חזה ברווז בגריל עם אפרסק בגריל וסלט גבינת עיזים, צליה: חזה ברווז ספייס שפשף, ו הרב & Spice שפשף חזה הודו בגריל.
הוראות
מערבבים את הפפריקה המעושנת, אבקת שום, כמון, אבקת צ ' ילי, חמש אבקת תבלינים, חרדל יבש וכמה מלח ופלפל בקערה. באמצעות סכין חדה, להבקיע את העור של הברווז כך יש דפוס יהלום 1/4 אינץ'. שפשף את תערובת התבלינים על כל הברווז.
מחממים גריל בינוני (ודא שזה לא חם מדי שכן המפתח הוא לבשל ברווז לאט כדי לעבד את השומן) ולנגב את הסורגים עם מגבת משומנת.
מניחים את העור בצד ברווז למטה על השבכה ומבשלים עד העור צרוב ואת השומן הוא שניתנו, 4 עד 5 דקות. (אם יש התלקחויות מדי פעם מן השומן, להזיז את הברווז סביב על הגריל למקום חדש הרחק הלהבה בכל פעם.) להפוך את הברווז מעל ולמקם על חלק קריר יותר של הגריל. מבשלים 5 דקות נוספות עבור מדיום-רייר.
תן לנוח 5 עד 7 דקות לפני חיתוך נגד התבואה לפרוסות עבות.