Spinaci (תרד) alla Padella(מחבת)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Spinaci (תרד) alla Padella (מחבת). מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 193 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו תרד, מלח כשר ופלפל, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות, Tagliatelle con Spinaci e Funghi, ו קלמרי בפאדלה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא ליטר 1 של מים להרתיח בסיר גדול עם 2 1/2 כפות מלח כשר.
מוסיף את התרד, דוחף אותו לתוך המים עם רחפן, ומיד להסיר אותו לקערה של מי קרח.
מסננים את התרד פעם מקורר (לא להשאיר אותו במשך זמן רב מדי) ולסחוט את המים. מחלקים תרד לתוך 4 חלקים לדחוס כל כדור (כל כדור יהיה על
1 כוס והם יכולים להיות עטופים פלסטיק ומקורר עד יום).
חותכים כל כדור לשניים ולאחר מכן במחצית שוב לקצוץ את התרד.
מניחים 1/4 כוס השמן במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מוסיף את השום למחבת ולנער את המחבת לעתים קרובות, במשך כ 1 דקה או עד השום הוא השחי קלות.
מוסיפים את התרד והטחון למשך 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל טחון טרי, לפי הטעם. זה ייראה יבש.
הסר את התרד לקערה, מפזרים מעט שמן זית ומקשטים עם פלחי לימון.
נסה להוסיף קצת אנשובי קצוץ עם השום.
עבור תרד מוקרם: חמאה תחליף לחצי השמן ולהוסיף 1 כוס שמנת מתוקה כמו שאתה מבשל את התרד.