Squid From Santa Lucia ' S Port (Calamari alla Luciana)
דיונון מנמל סנטה לוצ'יה(Calamari alla Luciana) הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 422 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מתאבן יקר. אם יש לך שמן זית, עגבניות, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Squid From Santa Lucia ' S Port (Calamari alla Luciana), קלאמרי בסגנון לוסיאנה, ו דיונון ממולא אפוי: Calamari Ripieni al Forno (מתכונים דומים).
הוראות
1
במקום סיר 2 ליטר קלמרי, חומץ, פקק יין ולמלא במים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים 50 עד 60 דקות, עד מכרז.
מוסיפים את השום ואת פתיתי הצ ' ילי ומבשלים 4 עד 5 דקות, עד חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
מוסיפים את רוטב העגבניות, היין והקלמארי ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך 25 עד 30 דקות. התאימו את התיבול, מערבבים את הפטרוזיליה ונותרו את השמן ומגישים, או מאפשרים להתקרר ולשרת בטמפרטורת החדר.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
8
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
9
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.