Sriracha-And-Wasabi ביצים ממולאות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Sriracha-And-Wasabi מתובל ביצים. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 30 . מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 65 קלוריות. אם יש לכם דבק ווסאבי, עירית, סאקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו ביצים ממולאות ווסאבי, ביצים ממולאות ווסאבי, ו ביצים ממולאות אבוקדו ווסאבי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מכסים את הביצים במים קרים ומביאים לרתיחה; מרתיחים במשך 1 דקה. מכסים את הסיר, להסיר מהחום ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
בינתיים, בסיר בינוני, לשלב את רוטב סויה עם סאקה, כוכב אניס, בצל ירוק קצוץ, סוכר וג ' ינג ' ר מגורד.
מוסיפים 1 כוס מים ומביאים לרתיחה.
להעביר את התערובת לקערה חסינת חום ולתת מגניב לחלוטין.
מסננים את המים מן הסיר הגדול ומנערים את המחבת בעדינות כדי לפצח את הביצים. לקרר את הביצים מעט מתחת למים זורמים קרים, ולאחר מכן לקלף אותם מתחת למים זורמים.
מוסיפים את הביצים לתערובת הסויה. מכסים בניילון נצמד ומקררים את הביצים לפחות 4 שעות.
מסננים את הביצים ולשטוף קלות כדי להסיר כל פיסות בצל ירוק או זנגביל; טפיחה יבש. באמצעות סכין דק וחד מעט רטוב, לחתוך את הביצים במחצית לאורכו. בעדינות לחטט את החלמונים לתוך קערה בינונית ומעוך עם מזלג. מערבבים את המיונז, Sriracha, wasabi ו 3 כפות של עירית חתוך לתוך החלמונים פירה.
להעביר את התערובת שקית מאפה מצויד עם כוכב או קצה רגיל. הגדר את החלבונים ביצה על מגש הגשה וצינור במילוי.
מפזרים את הביצים הממולאות עם הנותרים 1 כף של עירית ואת אבקת חמש התבלינים הסינית לשרת.