Stollen חג המולד II
חג המולד אולי יהיה רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 192 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. אתה מקבל קינוח שמגיש 20. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותביא דומדמניות, מלח, דובדבנים מסוכרים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קאפקייקס Stollen חג המולד-קלאסי חג המולד טרנספורמציה, Stollen חג המולד, ו Stollen חג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הפרי בקערה עם הרום, ולספוג לפחות 1 שעה.
מפזרים 1/2 כפות קמח לתוך הפרי, יחד עם השקדים. מערבבים עד הקמח נספג לחלוטין.
בקערה קטנה, מערבבים את השמרים ו 1 כפית סוכר לתוך המים.
לחמם את החלב עד שהוא פושר, ומערבבים את הסוכר שנותר עד שהוא מומס. מערבבים את תמצית שקדים וקליפה לימון.
מניחים את כל אבל 1/4 כוס הקמח בקערה גדולה עם המלח, ולעשות באר במרכז.
יוצקים בתערובת השמרים, ומערבבים קצת מהקמח מקצה הבאר.
מוסיפים ביצה ותערובת חלב וסוכר. מוכה בחמאה רכה.
מערבבים יחד כדי ליצור בצק.
להפוך את הבצק על משטח עבודה מקומח. ללוש, באמצעות שאר הקמח, במשך 15 דקות, או עד כבר לא דביק. ללוש פירות ושקדים. לנקות ולייבש את הקערה, לצחצח את החלק הפנימי עם 1 כף חמאה מומסת.
מברשת את החלק העליון של הבצק עם עוד 2 כפיות חמאה מומסת או מרגרינה, ומניחים אותו בקערה. מכסים את הבצק במטלית נקייה.
תן לעלות במשך 2 שעות, או עד הוכפל בגודל.
Punch למטה את הבצק, ולתת לו לנוח במשך 10 דקות.
מגלגלים אותו לתוך מלבן 8 x 12 אינץ'.
מברשת עם הנותרים חמאה מומסת או מרגרינה. להביא צד אחד ארוך על פני זה, חופפים אותו במקום עם תפר על ידי כ 1 אינץ'. לחץ על הקצה בעדינות כדי לשמור אותו במקום. עם ידיים מקומטות, מקשיחות מעט את קצות כיכר לדחוף את הצדדים בעדינות יחד כדי תלוש אותו במרכז. כיכר סיים צריך להיות על 3 1/2 אינץ 'רחב ו 14 אינץ' ארוך.
מניחים את כיכר הלחם על תבנית אפייה משוריינת, ומברישים אותה עם כל חמאה מומסת או מרגרינה שנותרה. להשאיר אותו במקום חם במשך 1 שעה, או עד הוכפל בגודל.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 45 דקות, או עד הזהב וקשוח. מגניב על מתלה תיל. רגע לפני הגשת הסטולן, מנפה את הסוכר של הקונדיקטורים מעל.