Sub סייגון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סייגון תת. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 48 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 906 קלוריות. גשו לסופר וקנו עלי נענע, עלי כוסברה, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו סלט אטריות סייגון, סלט עוף סייגון, ו Crêpes סייגון רוחש (Bánh Xèo) (מתכונים דומים).
הוראות
בשר חזיר מתבלים עם מלח ופלפל.
מניחים במחבת צליה ומוסיפים 1/4 כוס רוטב סויה, מים, רוטב שום צ ' ילי, קטשופ, ו 1/4 כוס חומץ. Braise במשך כ 2 1/2 שעות, מכוסה, עד מזלג מכרז.
הסר בשר עם כפית מחוררת ו" למשוך " עם מזלגות עד מגורר.
להוסיף צלימת נוזל, לפי הטעם. מגניב.
מערבבים את חומץ 1/4 כוס הנותרים, סוכר חום, יין ואת שאר 2 כפות רוטב סויה.
מוסיפים את המלפפונים ומרינדה במשך 10 עד 15 דקות.
טפטוף שמן זית על הלחם. חום קל, אם תרצה.
מורחים את המיונז על הלחם וטפטוף עם רוטב חריף. מסדרים את הבשר על הלחם, למעלה עם החסה, מלפפונים במרינדה, מנטה וכוסברה. תחתוך לחצי ותגיש.