Sukiyaki דורש סביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 453 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך יורה במבוק, מירין, טופו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. וזה טוב. מתכונים דומים: Sukiyaki, Sukiyaki, ו Sukiyaki.
הוראות
1
מערבבים רוטב סויה, סוכר, מלאי, ומירין יחד בקערה. מסדרים בשר וירקות על מגש גדול.
מרכיבים שתצטרך
ירק
רוטב סויה
מירין
מלאי
סוכר
בשר
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מחממים מחבת חשמלית ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים שמן למחבת ולחום. בשר חום בשמן, מוסיף סוכר לאט. הזז את הבשר לפינה של המחבת כאשר משחימים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
בשר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הוסף ירקות אחרים, שמירה על כל אחד בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
ירק
5
מוסיפים רוטב ומכסים. מביאים לרתיחה ומבשלים 2 דקות. לחשוף ולהפוך את כל החומרים תוך בישול 2 דקות יותר.