בשר Sukiyaki עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 354 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם מרק בקר ללא מלח, בצל ירוק, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Sukiyaki בשר, אטריות Sukiyaki בשר, ו Sukiyaki (סיר חם בשר יפני).
הוראות
1
להקפיא באופן חלקי סטייק; לקצץ שומן מסטייק. פרוס סטייק באלכסון על פני תבואה לרצועות 1/4 אינץ ' רחב. מעיל מחבת nonstick עם ספריי בישול; להוסיף שמן.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
3
מוסיפים טבעות בצל וגזר; מטגנים 3 דקות או עד שהירקות פריכים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק