קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות70
מגזין

Sukiyaki מסורתי (סיר חם בשר יפני)

Sukiyaki מסורתי (סיר חם בשר יפני)
המתכון המסורתי Sukiyaki (סיר חם בשר יפני) יכול לספק את הכמיהה היפנית שלך בערך 30 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 816 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 225 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בשר בקר, דשי, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו Sukiyaki (סיר חם בשר יפני), בשר בקר וירקות יפני חם סיר (Sukiyaki), ו בשר Sukiyaki חם סיר-הריס סאלט יפנית חם סירים Cookbook (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו את מירין, סאקה, דאשי וסוכר לרתיחה ומערבבים עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
דאשי.דאשי.
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
2
הסר מחום ושמורה.
3
מסדרים בשר וטופו על מגשים נפרדים (או צלחות ערב) לכסות עם ניילון לעטוף להכניס למקרר. מסדרים פטריות, בצל, בצל ירוק ובוק צ ' וי על מגש הגשה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
יש לשטוף את האורז במסננת בסדר עד שהמים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מניחים בסיר קטן ומכסים עם 2 כוסות מים, מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפוך את החום נמוך לכסות עם מכסה הולם הדוק. קיטור עד שכל המים נספגים, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
הגדר מבער בוטאן או צלחת חמה חשמלית, ולהצית בזהירות.
7
מניחים תחתית עבה, מחבת צדדית נמוכה מעל צורב ויוצקים בתערובת רוטב. להביא לרתיחה
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מחלקים אורז בין 4 קערות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מניחים מגשי מרכיבים סביב מבער ומבשלים כפי שאתה אוכל על ידי העברה מרק רותח ובישול כדי doneness הרצוי. אם תרצה, לשבור ביצה לתוך קערה נפרדת, להכות ולהשתמש לטבול מהביל מרכיבים חמים לתוך.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דוד & נדיה Chenin Blanc. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 36 דולר.
David & Nadia Chenin Blanc
David & Nadia Chenin Blanc
שנין בלאן (Chenin Blanc) משבט הסוורטלנד (Swartland) מתמקד שוב בכרמי גפן ישנים שונים, הנעים בין 1962 ל-1982 ומבוסס על גרניט מפארדברג, מעורבב עם צפחה/שיסט ממזרח, חימר מצפון וברזל מהחלקים המערביים של סווארטלנד. גפנים חקלאיים מעובדים יבשה עמד במבחן הזמן וזה מציג את הסיבה האולטימטיבית מדוע Chenin Blanc הוא המוקד העיקרי שלהם ב Swartland. חבורה שלמה לחוץ באופן טבעי מותסס, התבגר במשך 11 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ניטראלי ישן.