קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות70
מגזין

Sukiyaki מסורתי (סיר חם בשר יפני)

Sukiyaki מסורתי (סיר חם בשר יפני)
המתכון המסורתי Sukiyaki (סיר חם בשר יפני) יכול לספק את הכמיהה היפנית שלך בערך 30 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 816 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 225 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בשר בקר, דשי, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו Sukiyaki (סיר חם בשר יפני), בשר בקר וירקות יפני חם סיר (Sukiyaki), ו בשר Sukiyaki חם סיר-הריס סאלט יפנית חם סירים Cookbook (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו את מירין, סאקה, דאשי וסוכר לרתיחה ומערבבים עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
דאשי.דאשי.
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
2
הסר מחום ושמורה.
3
מסדרים בשר וטופו על מגשים נפרדים (או צלחות ערב) לכסות עם ניילון לעטוף להכניס למקרר. מסדרים פטריות, בצל, בצל ירוק ובוק צ ' וי על מגש הגשה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
יש לשטוף את האורז במסננת בסדר עד שהמים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מניחים בסיר קטן ומכסים עם 2 כוסות מים, מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפוך את החום נמוך לכסות עם מכסה הולם הדוק. קיטור עד שכל המים נספגים, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
הגדר מבער בוטאן או צלחת חמה חשמלית, ולהצית בזהירות.
7
מניחים תחתית עבה, מחבת צדדית נמוכה מעל צורב ויוצקים בתערובת רוטב. להביא לרתיחה
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מחלקים אורז בין 4 קערות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
מניחים מגשי מרכיבים סביב מבער ומבשלים כפי שאתה אוכל על ידי העברה מרק רותח ובישול כדי doneness הרצוי. אם תרצה, לשבור ביצה לתוך קערה נפרדת, להכות ולהשתמש לטבול מהביל מרכיבים חמים לתוך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דוד & נדיה Chenin Blanc. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 36 דולר.
David & Nadia Chenin Blanc
David & Nadia Chenin Blanc
שנין בלאן (Chenin Blanc) משבט הסוורטלנד (Swartland) מתמקד שוב בכרמי גפן ישנים שונים, הנעים בין 1962 ל-1982 ומבוסס על גרניט מפארדברג, מעורבב עם צפחה/שיסט ממזרח, חימר מצפון וברזל מהחלקים המערביים של סווארטלנד. גפנים חקלאיים מעובדים יבשה עמד במבחן הזמן וזה מציג את הסיבה האולטימטיבית מדוע Chenin Blanc הוא המוקד העיקרי שלהם ב Swartland. חבורה שלמה לחוץ באופן טבעי מותסס, התבגר במשך 11 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ניטראלי ישן.