המתכון המסורתי Sukiyaki (סיר חם בשר יפני) יכול לספק את הכמיהה היפנית שלך בערך 30 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 816 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 225 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בשר בקר, דשי, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו Sukiyaki (סיר חם בשר יפני), בשר בקר וירקות יפני חם סיר (Sukiyaki), ו בשר Sukiyaki חם סיר-הריס סאלט יפנית חם סירים Cookbook (מתכונים דומים).
הוראות
1
הביאו את מירין, סאקה, דאשי וסוכר לרתיחה ומערבבים עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
דאשי.
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
רוטב שומשום יפני
2
הסר מחום ושמורה.
3
מסדרים בשר וטופו על מגשים נפרדים (או צלחות ערב) לכסות עם ניילון לעטוף להכניס למקרר. מסדרים פטריות, בצל, בצל ירוק ובוק צ ' וי על מגש הגשה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כוס חזה הודו מבושל מגורר
בוק צ ' וי.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מניחים מגשי מרכיבים סביב מבער ומבשלים כפי שאתה אוכל על ידי העברה מרק רותח ובישול כדי doneness הרצוי. אם תרצה, לשבור ביצה לתוך קערה נפרדת, להכות ולהשתמש לטבול מהביל מרכיבים חמים לתוך.
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דוד & נדיה Chenin Blanc. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 36 דולר.