Tabbouleh עם ארטישוק במרינדה ותרד התינוק
המתכון Tabbouleh עם ארטישוק במרינדה ותרד התינוק מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט סופר צמחוני ומתאים לאוהבי מזון המזרח התיכון. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 498 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך ארטישוק, מנטה, עגבניות שרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במטבעה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מנטה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית נסו ארטישוק לתינוקות במרינדה, לבשל את הספר: ארטישוק התינוק במרינדה, ו ארטישוק לתינוקות במרינדה עם שמיר וג'ינג'ר טרי (מתכונים דומים).
הוראות
תחתוך את הגבעולים מהארטישוקים.
מניחים את הגבעולים והארטישוקים בסל קיטור להגדיר מעל 1 אינץ ' של מים רותחים. מכסים ואדים על חום מתון עד תחתית הארטישוק רך כאשר פירסינג עם סכין, כ 40 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, למשוך את העלים את הארטישוקים לקצץ את כל העור החיצוני סיבי. בעזרת כפית, לגרד את החונק השעיר. רבע מכנסיו של ארטישוק. מקלפים את גבעולי הארטישוק וחותכים אותם לכדורי 1/2 אינץ'.
במחבת קטנה, טוסט זרעי כמון על חום מתון עד ריחני, על 40 שניות.
להעביר מטחנת תבלין ולתת מגניב. טוחנים את זרעי הכמון לאבקה ומעבירים למנה גדולה ורדודה. מערבבים בשמן זית, חומץ ואורגנו ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הארטישוקים ואת המעיל היטב עם מרינדה כמון.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה או לקרר לילה.
בקערה חסינת חום גדולה, יוצקים את המים הרותחים מעל הבורגור. מכסים ונותנים לעמוד עד שהמים נספגים והבולגור רך, כ -40 דקות. קצפת עם מזלג. מערבבים את שמן הזית, מיץ לימון, בצל ירוק, פטרוזיליה, עגבניות שזיף ונענע; מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומקררים במשך 1 שעה, או עד מקורר.
בקערה, לזרוק את עגבניות שרי עם תרד, פטה וצנוברים. כפית 2 כפות של המרינדה מן הארטישוקים על סלט לזרוק היטב; העונה עם מלח ופלפל.
כף tabbouleh על צלחות להקיף עם ארטישוקים. למעלה עם סלט תרד ומגישים.