קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות9
מגזין

Tamales de Pipían (Pipían Tamales)

Tamales de Pipían (Pipían Tamales)
ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 24 . מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-490 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אג'י דה מאני, עלי בננה, מלח ופלפל, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גבינה עם Tamales צ'ילה קלוי: Tamales de Queso con Rajas, Tamales Santafereños o Bogotános (Santa Fe Region Tamales), ו Tamales Tolimenses (Tolima Region Tamales) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת פלסטיק גדולה למקם את החזיר, עם שום, בצל, בצל ירוק, שמן צמחי, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים היטב, מכסים ומקררים בין לילה או לפחות 3 hours.To הפוך את Pipían: לבשל את תפוחי האדמה בסיר עם מים במשך 20 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים ומעכים בעדינות את תפוחי האדמה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1
מניחים את masarepa בקערה גדולה, להוסיף את המים, מלח, sazon גויה או צבע aliños.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורהאפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מניחים חתיכה 1 של העלה על משטח עבודה ומניחים עלה שני על גבי, מצביע בכיוון ההפוך, כמו יצירת צלב.
2
מורחים על 5 כפות של מאסה במרכז עלי הבננה, בנקודה שבה הם מתחברים ויוצרים צלב.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננהעלי בננה
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
3
מניחים 1 חתיכת חזיר על גבי המסא ומניחים על 2 כפות של pipían על גבי הבשר.מקפלים את עלי הבננה למעלה, אחד מארבעת הצדדים באותו הזמן, כך שהעלים מקיפים את כל המילוי, כאילו אתם עושים חבילה. לקשור עם חוט הקצב. המשך בתהליך עד שכל הטמאלים עטופים וקשורים.מביאים סיר גדול עם מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננהעלי בננה
TamalesTamales
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את הטמאלים ואז מפחיתים את החום לנמוך. לכסות ולבשל במשך כשעה.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
5
הסר את tamales מהסיר ולתת להם לשבת במשך כ 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
חותכים את ערבוב לשרת את העלים.
7
לשרת עם ají de maní.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב עמק וילאמט rosé אשכול שלם של פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.