Tamales חזיר של לופה דורש בערך 6 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 72 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 166 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, מרק בשר מיידי, מאסה ;), ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו Tamales חזיר, גבינה עם Tamales צ'ילה קלוי: Tamales de Queso con Rajas, ו Tamales חזיר מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים חזיר ב5-ל6-qt. מחבת עם 3 qts. מים; מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום; מבשלים, מכוסה, עד הבשר רך כאשר פירסינג, על 2 שעות.
בינתיים, להשליך גבעולים וזרעים מכל צ ' ילי מיובש, ולאחר מכן לשטוף היטב. שים 3-4 qt. פאן עם 1 qt. מים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד צ ' יילס רך כאשר לחץ, 20 עד 25 דקות.
ניקוז, הזמנת 2 כוסות נוזלים. בבלנדר, צ ' ילי טהור עם נוזל עד חלקה מאוד; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
ב1-ל2-qt. מחבת על חום בינוני, לבשל קמח, ערבוב, עד שיזוף עמוק, 5 עד 6 דקות; לשפוך לתוך קערה. כאשר בשר חזיר מבושל, מערבבים 1/2 כוס מרק שמורות לתוך קמח; לגרד למחבת עם בשר.
לבשר להוסיף 1 1/2 כוסות צ 'ילה טהור, עגבניות, בצל, פלפל, צ' ילי אנהיים, 1/4 כוס שומן, מרק מרק, ומלח שום. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 10 דקות כדי למזג טעמים. מערבבים בכוסברה ובצל ירוק. עם מזלג, לשבור כל נתחי בשר לגזרים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אנהיים
כוס חזה הודו מבושל מגורר
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
12
חום שנותר 2 3/4 כוסות שומן 2 - כדי 3-qt. מחבת על חום בינוני-גבוה עד מותך; תן לעמוד עד מגניב מספיק כדי לגעת.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
13
יוצקים לתוך מאסה, להוסיף הנותרים צ ' ילה טהור, ומערבבים עם הידיים או כף כבדה.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
14
מערבבים masa במרץ עם כף (או להכות חצי בכל פעם במערבל עמדה) עד חלקה מאוד ולא גושים של masa להישאר.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
15
לקלף תפוחי אדמה לחתוך לתוך 48 מקלות, כל 4 עד 5 ב. ארוך ו-1/4 עד 1/3 ב. עבה (לשמור שאריות לשימושים אחרים). שים מקלות ב3-ל4-qt. מחבת עם מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה; להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד רך-פריך, על 3 דקות.
קני תירס נפרדים ולהשליך כל משי. בחר 5 1/2 תריסר קליפות חיצוניות גדולות (5 עד 6 ב. לרוחב אמצע ו-7 עד 8 בפנים. ארוך; לקצץ קליפות גדולות לגודל זה). משרים קליפות בכיור עם מים חמים כדי לכסות עד שהם גמישים, על 20 דקות. יש לשטוף, להסיר כל חצץ; לנקז ולשים בקערה גדולה. קרע כ -12 מהקליפות לרצועות ארוכות ודקות. (אם ההרכבה לוקח יותר מכמה שעות וקליפות להתייבש, בקצרה resoak.)
להרכיב tamales: על משטח עבודה גדול, לארגן מסא וקליפות שלמות בקצה אחד, ואחריו סתימות (בשר, תפוחי אדמה, זיתים, jalapeos) ורצועות קליפה, משאיר קצת מקום בקצה השני לקשירת וערימה tamales.
עבור כל tamale, להניח קליפה שטוחה למדי עם צד חלק למעלה. כף 1/4 כוס מאסה במרכז. להחזיק קליפה ביד אחת; באמצעות סרטים מהירים של גב כף מרק או מרית קטנה, להפיץ באופן שווה חצי מסא ממרכז לקצה אחד ארוך (להשאיר 1-in. גבול חשוף בקצה הקליפה). חזור על החצי השני של קליפה, שוב עוזב 1-ב. גבול חשוף בקצה.
מרכיבים שתצטרך
(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
20
מורחים 2 עד 3 כפות. מילוי בשר בלהקה 1 ב. מקצה אחד ארוך של מאסה.
מניחים חתיכת תפוחי אדמה, 2 זיתים, וחתיכת jalapeo על בשר. מקפלים קצה ארוך של קליפה הקרובה ביותר סתימות מעליהם, ואז להפשיל בנוחות. אם קליפה לא ממש לפגוש לצרף מילוי, תיקון עם חתיכת קליפה אחרת. באמצעות רצועות קליפה, לקשור tamale בחוזקה ככל האפשר בשני הקצוות, ואז רק להחזיק במרכז. (במידת הצורך, קשר שתי רצועות יחד כדי ליצור עניבה ארוכה יותר.) חזור לעשות tamales הנותרים.
כדי קיטור 2 תריסר tamales, להגדיר מתלה על תומך לפחות 1 1/2 ב. מעל התחתית של 8 עד 10 qt. חשיש. מלא סיר עם 1 ב. מרק חזיר שמור או מים. סידור השכבה הראשונה של tamales בכיוון אחד על המדף; לשנות את הכיוון של tamales 90 עם כל שכבה נוספת.
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא WindRacer נהר רוסי פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
ניחוחות יפים של sassafras, מוקה ווש שחור להפגין את האישיות הייחודית, נועזת של עמק הנהר הרוסי. טעמים ברורים של פירות brambly, אלון מתוק ופלפל לבן להוביל יין רחב ומאוזן עם חומציות מזון ידידותי. הימים החמים, שטופי השמש והלילות הערפיליים הקרים של הנהר הרוסי הם אופטימליים עבור פינו נואר-היינות בעלי מרקם ומשקל רב מבלי להיות מוגזמים או לאבד את חומציותם הטבעית. ניחוחות וטעמים עמוקים, כהים קלאסיים הנהר הרוסי ידוע לזרוח דרך היין הזה.