קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות7
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Tamales פטריות מעורבות

Tamales פטריות מעורבות
מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם סוכר, חמאה, 2 בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: גבינה עם Tamales צ'ילה קלוי: Tamales de Queso con Rajas, Tamales Santafereños o Bogotános (Santa Fe Region Tamales), ו Tamales הקולומביאני של אמא (Tamales Colombianos de mi Mamá).

הוראות

1
מכסים קליפות עם מים חמים על ידי 2 אינץ ' בקערה גדולה ולספוג, המשיך שקוע עם צלחת הפוכה, מפנה קליפות מדי פעם, עד רך, כ 30 דקות. שוטפים קליפות, 1 בכל פעם, מתחת למים זורמים. ערימה 24 של קליפות גדולות על צלחת לכסות עם מגבת מטבח לחה. קרע כמה מהקליפות שנותרו לאורך לרצועות 24 (ברוחב 1/2 אינץ') לשימוש כקשרים (שמור לח גם כן).
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מכסים פורצ ' יני עם 1 כוס מים חמים מאוד בקערה קטנה ולספוג 30 דקות. הרם את פורצ ' יני, סוחט את הנוזל בחזרה לקערה (נוזל מילואים), ולאחר מכן לשטוף פטריות כדי להסיר כל חצץ. קוצצים גס פורצ ' יני.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
יוצקים השריית נוזל דרך מסננת נייר-מגבת מרופדת לתוך זכוכית למדוד ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
חום 1/2 מקל חמאה במחבת 12 אינץ כבד nonstick מעל חום גבוה עד קצף שוכך, ואז בצל sauté ושום, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
להוסיף פטריות (כולל פורצ ' יני) ו epazote (אם שימוש) ו sauté, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל הוא שוחרר, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
EpazoteEpazote
6
מוסיפים פורצ ' יני השריית נוזל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רוב הנוזל הוא התאדה ופטריות מעט השחמה, 3 עד 5 דקות, ואז מפזרים פלפל 1/2 מלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מעבירים לקערה כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
מקציפים הנותרים 1 1/2 מקלות חמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 30 שניות. לנפות מאסה קרינה עם אבקת אפייה, סוכר, ונותר 1 1/2 כפיות מלח לקערה. מערבבים 1 1/2 כוסות מים חמים מאוד עד צורות להדביק עבה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
מקציפים תערובת מאסה לתוך חמאה 3 קבוצות, להכות עד חלקה לאחר כל תוספת. הפחת מהירות נמוכה ומערבבים בתערובת פטריות עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
10
שים קליפה 1 על משטח עבודה, קצה מחודד קרוב אליך, ו, להפיץ אותו שטוח, תל 3 כפות מילוי במרכז ולשטח מעט לתוך אליפסה מחוספסת (בערך 1/2 אינץ 'עבה) עם גב כף, משאיר גבול 1 אינץ' משני הצדדים. להביא קצה מחודד של קליפה מעל תל של מילוי כדי לכסות, לקפל הצדדים של קליפה מעל מילוי כדי לצרף. לאסוף יחד סוף פתוח של קליפה בחלק העליון של מילוי, יצירת נרתיק שטוח, ולקשור עם רצועת תירס קליפה. להרכיב 23 tamales יותר באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
11
סדר tamales זקוף בשכבה 1 ב-steamer insert כך שהם דומים דומינו נופל בשורות. הגדר steamer מעל מים רותחים בסיר ולכסות במגבת מטבח מקופלת (מגבת סופג עיבוי כך tamales לא מקבל רטוב). Tamales קיטור, מכוסה היטב עם מכסה, הוספת מים נוספים לפי הצורך, עד מילוי רך, כ 30 דקות. כדי לבדוק את doneness, לפתוח 1 tamale מאודה ואם כל חלק של מילוי הוא עדיין דביק, קיטור 5 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
GummiesGummies
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
1
Tamales מבושל יכול להיות קפוא, עטוף היטב בנייר כסף, 1 חודש. כדי לחמם, להשליך רדיד (לא להפשיר) ואדים על מים רותחים עד מחומם דרך, על 5 עד 10 דקות, או מיקרוגל עד חם.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.