קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

Tamarind-צלעות קצרות מטוגנות עם פירה Sunchoke כמהין, פירה גרגיר הנחלים, פטריות Chanterelle מזוגגות

Tamarind-צלעות קצרות מטוגנות עם פירה Sunchoke כמהין, פירה גרגיר הנחלים, פטריות Chanterelle מזוגגות
צלעות צלויות תמרינד עם פירה כמהין Sunchoke, פירה גרגיר הנחלים, פטריות Chanterelle מזוגגות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 3046 קלוריות, 81 גר' של חלבון, ו 251g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מרק בשר בקר, בצל, גזר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו צלעות בקר צלויות עם פירה תפוחי אדמה, צלעות חזיר צלויות עם שעועית לבנה רוזמרין, ו צלעות בקר מטוגנות עם מחית תפוחי אדמה, צ'ארד שוויצרי וקרם חזרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים את הצלעות בנדיבות על כל הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
2
במחבת גדולה על חום גבוה בינוני, חם 2 כפות שמן עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הצלעות הקצרות וצורבים עד להשחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
4
להעביר צלעות קצרות לצלחת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
5
בסיר גדול מעל חום מתון, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מוסיפים את הגזר, סלרי, בצל, שום, ג ' ינג ' ר, jalapeo, עלי דפנה, פלפל, וציפורן ומטוגנים, ערבוב מדי פעם, עד קרמל, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים את החומץ, הדבק תמרינדי, מולסה, אנשובי ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מופחת על ידי כ 1/
מרכיבים שתצטרך
הדבק תמרינדיהדבק תמרינדי
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
8
מוסיפים את מלאי הבשר ואת דמי-גלייס.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
9
מוסיפים את הצלעות הקצרות הצרובות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה, מכסים את הסיר, ומבשלים עד הבשר הוא מזלג מכרז, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מעבירים את הצלעות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
11
יוצקים את הנוזל צולה דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה ולהשליך את המוצקים. החזר את הנוזל המתוח והצלעות הקצרות לסיר הגדול, מכסה, וחמם עד שיהיה מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
בסיר בינוני על חום מתון, לשלב את sunchokes, שמנת, חמאה ולהביא לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה וממשיכים להרתיח עד sunchokes הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
להעביר את sunchokes, שמירה על נוזל הבישול, לבלנדר או מעבד מזון, ולעבד, הוספת הנוזל לפי הצורך, עד חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מעבירים לקערה, מערבבים את הכמהין, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כמהיןכמהין
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
שמור כמה עלי גרגיר הנחלים לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
2
בסיר בינוני של מים רותחים, מקשט את גרגיר הנחלים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מעבירים למעבד מזון או בלנדר, מוסיפים 2 כפות שמן זית, מתבלים במלח ופלפל ומעבדים עד לקבלת חלקה. עם בלנדר או מעבד מזון על נמוך, לאט להוסיף את הנותרים 2 כפות שמן זית ולהמשיך לעבד עד חלקה משולבת במלואה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מעבירים לקערה קטנה ומערבבים את גרידת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
במחבת גדולה מעל חום גבוה, לחמם את השמן עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הפטריות ומטוגנים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3
מוסיף את החמאה ולתת לו להמיס, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
4
מוסיפים את מלאי הירקות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, כדי לזגג את הפטריות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1
מחלקים את sunchoke טהור בין 4 צלחות גדולות. למעלה כל אחד עם 1 צלע קצרה ולאחר מכן לחלק את הפטריות בין הצלחות, לסדר אותם סביב הצלעות הקצרות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
2
טפטף את הצלחת עם נוזל צליעה ואת גרגר הנחלים טהור ומקשט עם עלים בצבעי הנחלים שמורות.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
3
מאת המאסטר
4
שף, 2013 פוקס

מרכיבים

5פילהשעועית ירוקה קצוצה מוכנהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פלפל שחור שלםפלפל שחור שלם907פלפל האבנרוצלעות בקר קצרות ללא עצמותצלעות בקר קצרות ללא עצמות21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קלופים פרוסים דקגזר, קלופים פרוסים דק2גבעולי סלרי, פרוסים דקגבעולי סלרי, פרוסים דק454פלפל האבנרופטריות chanterelle טריות, ניקה ו גזוז (חצוי או לרבעים אם גדול)פטריות chanterelle טריות, ניקה ו גזוז (חצוי או לרבעים אם גדול)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגל דמי-גלאסעגל דמי-גלאס2עלי דפנה יבשיםעלי דפנה יבשים4קצת קישואים קצוציםמעבד מזון או בלנדרמעבד מזון או בלנדר2אינצ ' יםזנגביל טרי, קלוף וטחוןזנגביל טרי, קלוף וטחון4ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1חלפיניו, פרוסחלפיניו, פרוס1גרידת לימוןגרידת לימון9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרבשר בקר או מרק בשר דל נתרןבשר בקר או מרק בשר דל נתרן591 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה3קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, פרוס דקבצל, פרוס דק4קצת קישואים קצוציםמלח ים משובח ופלפל שחור טחון טרימלח ים משובח ופלפל שחור טחון טרי454פלפל האבנרוsunchokes, קלופים פרוסים דקsunchokes, קלופים פרוסים דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרהדבק תמרינדיהדבק תמרינדי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח4קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט1חבורהגרגר מים טרי (גבעולים דקים ועלים בלבד)גרגר מים טרי (גבעולים דקים ועלים בלבד)2קרום: פירורי קרקר גרהםכמהין שחורות קצוצותכמהין שחורות קצוצות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר קצרות ניתן לזווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. Wild & Wilder המרלו המציגים עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.