קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

Tamarind-צלעות קצרות מטוגנות עם פירה Sunchoke כמהין, פירה גרגיר הנחלים, פטריות Chanterelle מזוגגות

Tamarind-צלעות קצרות מטוגנות עם פירה Sunchoke כמהין, פירה גרגיר הנחלים, פטריות Chanterelle מזוגגות
צלעות צלויות תמרינד עם פירה כמהין Sunchoke, פירה גרגיר הנחלים, פטריות Chanterelle מזוגגות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 3046 קלוריות, 81 גר' של חלבון, ו 251g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מרק בשר בקר, בצל, גזר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו צלעות בקר צלויות עם פירה תפוחי אדמה, צלעות חזיר צלויות עם שעועית לבנה רוזמרין, ו צלעות בקר מטוגנות עם מחית תפוחי אדמה, צ'ארד שוויצרי וקרם חזרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים את הצלעות בנדיבות על כל הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2
במחבת גדולה על חום גבוה בינוני, חם 2 כפות שמן עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הצלעות הקצרות וצורבים עד להשחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4
להעביר צלעות קצרות לצלחת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
5
בסיר גדול מעל חום מתון, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
מוסיפים את הגזר, סלרי, בצל, שום, ג ' ינג ' ר, jalapeo, עלי דפנה, פלפל, וציפורן ומטוגנים, ערבוב מדי פעם, עד קרמל, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מוסיפים את החומץ, הדבק תמרינדי, מולסה, אנשובי ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מופחת על ידי כ 1/
מרכיבים שתצטרך
הדבק תמרינדיהדבק תמרינדי
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את מלאי הבשר ואת דמי-גלייס.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
9
מוסיפים את הצלעות הקצרות הצרובות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה, מכסים את הסיר, ומבשלים עד הבשר הוא מזלג מכרז, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מעבירים את הצלעות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
11
יוצקים את הנוזל צולה דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה ולהשליך את המוצקים. החזר את הנוזל המתוח והצלעות הקצרות לסיר הגדול, מכסה, וחמם עד שיהיה מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
בסיר בינוני על חום מתון, לשלב את sunchokes, שמנת, חמאה ולהביא לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה וממשיכים להרתיח עד sunchokes הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
להעביר את sunchokes, שמירה על נוזל הבישול, לבלנדר או מעבד מזון, ולעבד, הוספת הנוזל לפי הצורך, עד חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מעבירים לקערה, מערבבים את הכמהין, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כמהיןכמהין
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
שמור כמה עלי גרגיר הנחלים לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
2
בסיר בינוני של מים רותחים, מקשט את גרגיר הנחלים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מעבירים למעבד מזון או בלנדר, מוסיפים 2 כפות שמן זית, מתבלים במלח ופלפל ומעבדים עד לקבלת חלקה. עם בלנדר או מעבד מזון על נמוך, לאט להוסיף את הנותרים 2 כפות שמן זית ולהמשיך לעבד עד חלקה משולבת במלואה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מעבירים לקערה קטנה ומערבבים את גרידת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
במחבת גדולה מעל חום גבוה, לחמם את השמן עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הפטריות ומטוגנים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
מוסיף את החמאה ולתת לו להמיס, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4
מוסיפים את מלאי הירקות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, כדי לזגג את הפטריות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1
מחלקים את sunchoke טהור בין 4 צלחות גדולות. למעלה כל אחד עם 1 צלע קצרה ולאחר מכן לחלק את הפטריות בין הצלחות, לסדר אותם סביב הצלעות הקצרות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
2
טפטף את הצלחת עם נוזל צליעה ואת גרגר הנחלים טהור ומקשט עם עלים בצבעי הנחלים שמורות.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
3
מאת המאסטר
4
שף, 2013 פוקס

מרכיבים

5פילהשעועית ירוקה קצוצה מוכנהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)0חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור שלםפלפל שחור שלם907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'צלעות בקר קצרות ללא עצמותצלעות בקר קצרות ללא עצמות21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קלופים פרוסים דקגזר, קלופים פרוסים דק2גבעולי סלרי, פרוסים דקגבעולי סלרי, פרוסים דק454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות chanterelle טריות, ניקה ו גזוז (חצוי או לרבעים אם גדול)פטריות chanterelle טריות, ניקה ו גזוז (חצוי או לרבעים אם גדול)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגל דמי-גלאסעגל דמי-גלאס2עלי דפנה יבשיםעלי דפנה יבשים4שרימפס וורידיםמעבד מזון או בלנדרמעבד מזון או בלנדר2אינצ ' יםזנגביל טרי, קלוף וטחוןזנגביל טרי, קלוף וטחון4ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1חלפיניו, פרוסחלפיניו, פרוס1גרידת לימוןגרידת לימון9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרבשר בקר או מרק בשר דל נתרןבשר בקר או מרק בשר דל נתרן591 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, פרוס דקבצל, פרוס דק4שרימפס וורידיםמלח ים משובח ופלפל שחור טחון טרימלח ים משובח ופלפל שחור טחון טרי454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'sunchokes, קלופים פרוסים דקsunchokes, קלופים פרוסים דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרהדבק תמרינדיהדבק תמרינדי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט1חבורהגרגר מים טרי (גבעולים דקים ועלים בלבד)גרגר מים טרי (גבעולים דקים ועלים בלבד)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכמהין שחורות קצוצותכמהין שחורות קצוצות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר קצרות ניתן לזווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. Wild & Wilder המרלו המציגים עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.