Tatsutage עוף מטוגן עם מיונז Yuzu חריף
המתכון Tatsutage עוף מטוגן עם מיונז Yuzu חריף יכול לספק את השתוקקות הדרומית שלך בערך 4 שעות ו-10 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 6065 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 606 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שיני שום, מירין, קמח אורז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו Tatsutage של סוזן פניגר עוף מטוגן עם מיונז Yuzu חריף, Yuzu Chuhai | Yuzu Sour / קוקטייל Yuzu יפני, ו קלמרי מטוגן עם מיונז חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את רוטב הסויה, מירין, חומץ, דבש, שום, וג ' ינג ' ר בקערה גדולה, לא מגיבה. אם באמצעות חזה עוף, לחתוך אותם לשניים.
מוסיפים את כל חתיכות העוף למרינדה וזורקים למעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר לפחות 2 1/2 שעות, או בין לילה.
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום; להפריש.
הסר את חתיכות העוף מן המרינדה, לתת את טפטוף עודף, ולסדר אותם בצד העור על גיליון אפייה מוכן.
אופים עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך חתיכת העוף העבה קורא 160°f עד 165 ° F והבשר ליד העצם הוא כבר לא ורוד, על 30 עד 40 דקות.
לטאטא את כל החומרים יחד בקערה בינונית. מכסים ומאחסנים במקרר עד מוכן לשרת.לטיגון: כאשר העוף מוכן, לחמם את השמן בתנור הולנדי או סיר גדול, כבד תחתית מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מגיע 350°f על מדחום עמוק טיגון / ממתקים. הגדר מתלה תיל מעל תבנית אפייה שנייה; להפריש.בעוד השמן הוא חימום, במקום 1 כוס קמח כל המטרה בצלחת רדודה; להפריש.
לטאטא יחד את שאר הקמח כל מטרה, קמח אורז, furikake, ומלח בקערה בינונית. לאט לאט לטאטא במים נוצצים עד שיש לך הבלילה קלה, חלקה; להפריש.כאשר השמן מוכן, מעיל 3 של חתיכות עוף עם קמח שמורות לנער את עודף. טובלים כל חתיכה בבלילה, נותנים לעודף לטפטף, ומניחים בשמן. מטגנים, הופכים מדי פעם, עד חום זהוב ופריך, על 8 עד 10 דקות. באמצעות כף מחוררת או עכביש, להסיר את העוף למדף על תבנית אפייה מוכן. חזור עם חתיכות העוף שנותרו.
מגישים מיד עם מיונז yuzu, אם משתמשים.