קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

Tatsutage עוף מטוגן עם מיונז Yuzu חריף

Tatsutage עוף מטוגן עם מיונז Yuzu חריף
המתכון Tatsutage עוף מטוגן עם מיונז Yuzu חריף יכול לספק את השתוקקות הדרומית שלך בערך 4 שעות ו-10 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 6065 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 606 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שיני שום, מירין, קמח אורז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו Tatsutage של סוזן פניגר עוף מטוגן עם מיונז Yuzu חריף, Yuzu Chuhai | Yuzu Sour / קוקטייל Yuzu יפני, ו קלמרי מטוגן עם מיונז חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את רוטב הסויה, מירין, חומץ, דבש, שום, וג ' ינג ' ר בקערה גדולה, לא מגיבה. אם באמצעות חזה עוף, לחתוך אותם לשניים.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את כל חתיכות העוף למרינדה וזורקים למעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר לפחות 2 1/2 שעות, או בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר את חתיכות העוף מן המרינדה, לתת את טפטוף עודף, ולסדר אותם בצד העור על גיליון אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך חתיכת העוף העבה קורא 160°f עד 165 ° F והבשר ליד העצם הוא כבר לא ורוד, על 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
לטאטא את כל החומרים יחד בקערה בינונית. מכסים ומאחסנים במקרר עד מוכן לשרת.לטיגון: כאשר העוף מוכן, לחמם את השמן בתנור הולנדי או סיר גדול, כבד תחתית מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מגיע 350°f על מדחום עמוק טיגון / ממתקים. הגדר מתלה תיל מעל תבנית אפייה שנייה; להפריש.בעוד השמן הוא חימום, במקום 1 כוס קמח כל המטרה בצלחת רדודה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לטאטא יחד את שאר הקמח כל מטרה, קמח אורז, furikake, ומלח בקערה בינונית. לאט לאט לטאטא במים נוצצים עד שיש לך הבלילה קלה, חלקה; להפריש.כאשר השמן מוכן, מעיל 3 של חתיכות עוף עם קמח שמורות לנער את עודף. טובלים כל חתיכה בבלילה, נותנים לעודף לטפטף, ומניחים בשמן. מטגנים, הופכים מדי פעם, עד חום זהוב ופריך, על 8 עד 10 דקות. באמצעות כף מחוררת או עכביש, להסיר את העוף למדף על תבנית אפייה מוכן. חזור עם חתיכות העוף שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים מוגזיםמים מוגזים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
קמח אורזקמח אורז
FurikakeFurikake
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מגישים מיד עם מיונז yuzu, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
YuzuYuzu

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett ריזלינג. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
למרות רעננותו הצעירה עדיין, הוא מציג את המאפיין המשובח של ריזלינג פירותי ורמז בסיסי של מינרל מאדמת הלוח הדבונית הכחולה / אפורה.מגישים יין מרענן זה מעט מקורר! כמו aperitif, במיוחד כאשר התבגר יותר, בשילוב עם פירות ים או עופות.