קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות3
ציון בריאות100
מגזין

Tex Mex ספגטי סקווש עם שעועית שחורה ממרח אבוקדו

Tex Mex ספגטי סקווש עם שעועית שחורה ממרח אבוקדו
מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: Tex-Mex המבורגרים, סלט עוף קצוץ Tex-Mex, ו סלט פסטה Tex-Mex שמנת.

הוראות

1
מחממים תנור ל-375F וממפים תבנית אפייה גדולה בנייר אפייה. חותכים את גזע הסקווש ומניחים את הצד החתוך על קרש חיתוך. בעזרת סכין שף, חותכים בזהירות את הדלעת לאורך כדי ליצור שני חצאים ארוכים. לגרוף את הזרעים והמעיים עם כדור גלידה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קרש חיתוךקרש חיתוך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
שפים סכיןשפים סכין
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מברישים מעט שמן זית על הדלעת ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
סכין קילוףסכין קילוף
3
מניחים חצאי סקווש לחתוך בצד למטה על תבנית אפייה לצלות במשך 30-50 דקות, תלוי כמה גדול הסקווש שלך. כאשר הסקווש הוא רך ואתה יכול בקלות לגרד את הגדילים עם מזלג, זה מוכן. אני אוהב לבדוק את הדלעת לאחר 25-30 דקות כדי לוודא שאני לא מעל בישול זה. הקפד לא לבשל במשך זמן רב מדי או שזה יהפוך רגשני.בזמן שהסקווש נצלה, הכינו את הממרח אבוקדו השעועית השחורה. מועכים את בשר האבוקדו בקערה גדולה. מקפלים את הבצל, העגבניות, סחוט ושטוף שעועית שחורה, וכוסברה. מתבלים לפי הטעם במיץ ליים, מלח, פלפל ופתיתי פלפל אדומים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סכין קילוףסכין קילוף
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
הסר סקווש מהתנור, להתהפך, לגרד את הבשר עם מזלג בתנועות אנכיות. תעשי את זה עד שתגרדי את כל הגדילים מהעור. עכשיו מפזרים על כמה אבקת צ ' ילי, כמון, אורגנו, מלח ופלפל (ככל או מעט ככל שתרצה). למעלה סקווש עם ממרח אבוקדו לשרת חם. אתה יכול גם צלחת סקווש ספגטי, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
דלעת ספגטידלעת ספגטי
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סכין קילוףסכין קילוף
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.