Tex-Mex תבשיל חום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Tex-Mex תבשיל חום. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 421 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם בצל, שמן canolan, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו Tex-Mex המבורגרים, סלט פסטה Tex-Mex שמנת, ו סלט עוף קצוץ Tex-Mex (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1 כפית שמן קנולה למחבת, ומערבלים למעיל.
הסר את התרמילים מצ ' וריסו.
מוסיפים צ ' וריסו למחבת; לטחון במשך 3 דקות, ערבוב להתפורר.
מוסיפים שום, ומטוגנים במשך 30 שניות.
מערבבים את תערובת הנקניקיות ורוטב אנצ ' ילדה.
מוסיפים 3 כפיות שמן שנותרו למחבת; מערבולת למעיל.
מערבבים בצל מגורר, מלח, פלפל, תפוחי אדמה וביצה; לזרוק.
מוסיפים תערובת תפוחי אדמה למחבת, לוחצים בעדינות; מבשלים 10 דקות (לא מערבבים).
מורחים תערובת רוטב אנצ ' ילדה באופן שווה על תערובת תפוחי אדמה; מפזרים באופן שווה עם גבינה.
אופים ב 450 במשך 20 דקות.
הסר מהתנור; תן לעמוד במשך 10 דקות.
מערבבים אבוקדו ומיץ; לזרוק בעדינות. מערבבים בכוסברה ומרכיבים שנותרו.
מגישים תערובת כוסברה עם תבשיל.