Tiropetes
צריך מתאבן צמחוני? Tiropetes יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 100 מנות. עם 52 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 28 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה עלה שטוח, חלמונים, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו Tiropetes (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית.
להקציף בקמח עד חלקה. מערבבים בהדרגה את החלב החם כך שאין גושים טופס. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הרוטב מתעבה מספיק כדי לצפות כפית מתכת. מתבלים במלח ופלפל לבן, מסירים מהחום ומניחים בצד להתקרר.
כאשר הרוטב מקורר, מערבבים את גבינת הפטה, חלמונים, גבינת מונטריי, 3 כפות חמאה מומסת ופטרוזיליה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
חותכים את הסדינים של בצק פילו לרצועות על 3 אינץ ' רחב. השתמש בערימה אחת בכל פעם, מכסה את השאר במגבת לחה כדי למנוע מהם להתייבש.
לפרוס חתיכה אחת של פילו בכל פעם.
מברשת עם חמאה, ומניחים על 1 כפית של תערובת הגבינה על קצה אחד. מקפלים פינה אחת עד כדי להתאים את הקצה השני. המשך קיפול בצורת משולש עד שתגיע לסוף הרצועה.
מניחים על תבנית אפייה וממשיכים עם רצועות הבצק הנותרות.
אופים במשך 15 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד חום זהוב. אלה יכולים גם להיות מוכנים מראש, קפוא לאחר קיפול.