קושימומחה
מוכן ב16 שעות
מנות10
ציון בריאות65
מגזין

Tofurkey תוצרת בית עם מילוי אורז חום

Tofurkey תוצרת בית עם מילוי אורז חום
Tofurkey תוצרת בית עם מילוי אורז חום נטול גלוטן, וטבעוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ יין, עלי מרווה, מיסו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 16 שעות. מתכונים דומים: תרנגולות קורניש עם אורז חום מלית, אורז חום ופרוע טורקיה מלית עם ערמונים ופירות יבשים, ו ספידי Veggie ' N קערת אטריות אורז חומה עם רוטב טריאקי תוצרת בית.

הוראות

1
מניחים מסננת בתוך קערה גדולה ומניחים אותה בשתי שכבות של כותנה אולטרה-דקה; מניחים בצד.באמצעות הידיים שלך, לשבור את טופו לחתיכות בערך 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים כמחצית טופו במעבד מזון מצויד מצורף להב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מוסיפים את מיסו, מלח, טימין, פלפל, רוטב סויה, מרווה ותהליך, מגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך, עד התערובת היא חלקה מאוד, על 2 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מיסומיסו
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מעבירים לקערה גדולה. לעבד את טופו שנותר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
להעביר את הקערה עם תערובת טופו-מיסו ומערבבים עד בשילוב שווה.
מרכיבים שתצטרך
מיסומיסו
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מניחים שמן בסיר בינוני עם מכסה הדוק ולהגדיר מעל חום בינוני. כאשר הוא מנצנץ, להוסיף שאלוט, סלרי, טימין, מרווה, מתבלים עם מלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט רק מתחיל לרכך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים פטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, כ 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3
מוסיפים אורז חום ומערבבים כדי לשלב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מלח תיבול של Lawryמלח תיבול של Lawry
4
מוסיפים מרק ומים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד רייס מכרז, על 50 דקות. (אם האורז לא ספג את כל הנוזל, להמשיך לבשל, חשף, עד הנוזל נספג, ואז להחליף את המכסה.)
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®אפונה גויה®
1
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל 9 אינץ ' מחבת springform עם שמן ומניח על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הסר את המסננת מהמקרר.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
הסר את המשקולות ואת הצלחת לקלף את הגבינה מהחלק העליון של טופו. באמצעות מידה 1 כוס, להעביר 4 כוסות של תערובת טופו מן המסננת למחבת springform ו, באמצעות מרית גומי, להפיץ לתוך שכבה אפילו. מסדרים את המילוי בשכבה זוגית על טופו, עוזב גבול 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
מים נוספיםמים נוספים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מורחים את הטופו הנותר בשכבה זוגית על המילוי, מכסים אותו לחלוטין, להחליק אותו לקצה המחבת. באמצעות מברשת מאפה, מעיל העליון עם שכבה דקה של זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אופים בתנור עד העליון הוא חום זהוב כהה, כ -75 דקות, צחצוח החלק העליון עם זיגוג כל 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הסר מהתנור ולתת מגניב על תבנית האפייה, על 10 דקות. הפעל סכין סביב החלק הפנימי של המחבת לפני הסרת הטבעת החיצונית.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
חותכים לפרוסות ומגישים, אם תבחר, עם רוטב פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות