Tomatillo החרוך סלסה מרגריטה
המתכון החרוך Tomatillo סלסה מרגריטה יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה ו 15 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 291 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו צ'יפס טורטילה, מיץ ליים, מלח ופלפל כשרים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלסה טומטילו חרוכה, Tomatillo חרוך סלסה ורדה, ו Tomatillo חרוך וסלסה פלפל צהוב (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את tomatillos, poblanos ו בצל ירוק על תבנית אפייה מעוטר.
טפטוף עם שמן צמחי ועונה עם מלח ופלפל.
מניחים תחת broiler ומבשלים עד חרוך היטב, פונה פעם אחת, על 5 דקות לכל צד. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את העור מן poblanos.
מוסיפים את הירקות החרוכים למעבד מזון יחד עם הטקילה, אבקת צ ' ילי, מיץ ליים, 1/2 מלח כפית וקורט פלפל שחור. דופק עד חלקה אבל עדיין מעט עבה.
הסר לקערה בינונית. מתבלים במלח ופלפל. מקררים עד מקורר, לפחות 1 שעה או לילה.
מגישים עם צ ' יפס טורטייה.