Tomatillo חריף-סלסה אבוקדו
Tomatillo חריף-סלסה אבוקדו דורש על 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 49 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך כוסברה, בצל ירוק, פלפל שחור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Tomatillo + סלסה אבוקדו, סלסה אבוקדו tomatillo, ו סלסה Tomatillo אבוקדו.
הוראות
במעבד מזון, לשלב את tomatillos, נשאר כפית שום, ו סראנו צ ' ילה; דופק דק קוצצים.
מוסיף את אבוקדו ובצל ירוק ודופק til רק מעורבב. הסלסה המוגמרת צריכה להיות קצת מרקם.
מניחים את הסלסה בקערה קטנה וזורקים עם שמן זית כתית, מיץ לימון, מלח ופלפל. חנות, מכוסה ומקורר עד 2 שעות. לזרוק עם כוסברה רק לפני ההגשה.