קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Torta de Quesito con Bocadillo (עוגת גבינה טרייה וגויאבה קולומביאנית)

Torta de Quesito con Bocadillo (עוגת גבינה טרייה וגויאבה קולומביאנית)
והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. 196 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם כל מטרה קמח, קורנפלור, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Paletas de Coco con Bocadillo (קוקוס וממרח גויאבה קרטיבים), טורטה דה פסטורס (עוגת פודינג אורז וגבינה קולומביאנית), ו PLANTAINS אפוי עם GUAVAn וגבינה (PLATANOS ASADOS CON BOCADILLO Y QUESO) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350ºF. מחבת עוגת חמאה ועוטפת אותה בנייר קלף. לנפות יחד את הקמח, קורנפלור, קינמון טחון ואבקת אפייה ולהגדיר aside.In קערה באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה והסוכר במהירות בינונית, גירוד את הצדדים של הקערה, עד אור ורך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיף את הביצים, וניל, חלב, גבינה ומכה עד חלקה מעורבב, על 1 דקה יותר. להפחית את המהירות לנמוך ולהוסיף את תערובת הקמח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3
להעביר חצי הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים את חתיכות הדבק גויאבה על הבלילה, להפיץ אותו באופן שווה.למעלה עם הבלילה הנותרים ואופים במשך כ 30 דקות או עד קיסם מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
גויאבהגויאבה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)