Tortilla Espanola
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית 30? טורטילן אספניולה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 24 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם יש לך מלח ופלפל, תפוחי אדמה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו טורטייה ספרדית (טורטילן אספניולה), Tortillan Española, ו Tortillan Española (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 שמן כפות במחבת גדולה, לא דביקה מעל חום בינוני-נמוך. מטגנים תפוחי אדמה ובצל בשמן במשך כ 15 דקות. מערבבים בצ ' וריסו, אם תרצה; מבשלים עוד חמש דקות, או עד שתפוחי אדמה רכים ומשחימים קלות ובשר מבושל. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מקציפים ביצים בקערה גדולה.
יוצקים תערובת תפוחי אדמה ובצל לביצים, ומערבבים יחד.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה, nonstick מעל חום בינוני-נמוך. בזהירות להפיץ תערובת שווה על החלק התחתון של המחבת. לבשל בלי לערבב במשך כ 10 דקות. לאחר מכן מניחים צלחת גדולה על המחבת, הופכים את המחבת כדי להעביר את הביצים על הצלחת. הצד מבושל צריך להיות חום זהוב. בזהירות להחליק טורטייה בחזרה למחבת, ומבשלים את הצד השני במשך 5 עד 10 דקות.