Triglia עם מלפפונים ופלפלים מתוקים הוא ללא גלוטן, ו ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. אם יש לך פטרוזיליה עלה שטוח, פלפל, מלפפון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 49%. מתכונים דומים: מלפפונים חמוצים ופלפלים חריפים, סלט אטריות בוטנים מתובל עם מלפפונים, פלפלים אדומים, ובזיליקום (טבעוני), ו סלט כוסמת קינואה עם מלפפונים, עגבניות, פלפלים ומוזרלה טרייה.
הוראות
1
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני עד רק עישון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מתבלים את הדגים משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממתק תמנון בריט
3
מוסיפים דגים למחבת ומבשלים 3 דקות. פנה דגים כאשר מבושל ולהוסיף מלפפון, פלפל, עלה לימון (או גרידת לימון). מבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
ענפי שמיר שנקטפו
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים יין לבן ומבשלים עד התאדה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
5
מוסיפים את הפסטה והעגבניות וממשיכים לבשל עוד 2 דקות. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל, מפזרים פטרוזיליה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן