Tyropitakia-פשטידות גבינה
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט צורם, גבינת שמנת, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פשטידות חזיר, כרישה, ביצה וגבינה, פשטידות יד חזיר וגבינה, ו Tiropitakia (פשטידות גבינה קטנות) (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את המילוי, לשלב את כל הגבינה יחד עם פטרוזיליה, אגוז מוסקט, פלפל, וביצים.
מערבבים היטב ומניחים בצד במשך 1 שעה, בקירור. מחממים את התנור ל 350 מעלות. משוך בצק פילו מהמקרר וunroll. הקפד לשמור על הבצק מכוסה בכל עת תוך שימוש, כי זה מתייבש במהירות.
חותכים את פילו לרצועות 4. (אם אתה רוצה לעשות tyropitakia קטן, לחתוך 6 רצועות.) רצועה אחת בכל פעם, מברשת עם חמאה מומסת ומניחים מנה קטנה של תערובת גבינה באמצע החלק העליון של הרצועה. קיפול פילו הוא כמו קיפול דגל, לקפל את הפינה הימנית שמאלה כדי ליצור זווית ישרה ולאחר מכן כלפי מעלה. המשך לקפל בזוויות ישרות עד שתגיע למעלה ויש לך משולש.
מניחים את המשולשים על תבנית אפייה ואופים במשך כ 20 דקות או עד חום זהוב בכל צד.