Upsidedown ברי Crostada
Upsidedown ברי Crostadan הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. זה מנות ראשונות יש 567 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח כשר, קורנפלור, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: הודו Upsidedown תבשיל, אננס-קוקוס Upsidedown עוגה, ו Upsidedown אגוזי לוז בננה עוגה.
הוראות
כדי להפוך את הקרום, לשלב את הקמח, סוכר, גרידת לימון, ומלח במעבד מזון ודופק להתמזג.
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מוסיפים את מי הקרח, 1 כף בכל פעם, ודופק עד לגושים לחים טופס. לאסוף את הבצק לכדור ואז להשתטח לתוך דיסק. לעטוף את הבצק פלסטיק לקרר עד המשרד, על 1 שעה. מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מערבבים יחד את פירות יער, מיץ לימון, סוכר ו קורנפלור בתבנית עגולה בקוטר 10 אינץ'.
מרדדים את הקרום למעגל בקוטר 14 אינץ'.
מניחים את הקרום על פירות יער בתבנית האפייה. מקפלים את הקרום על עצמו עד שהוא מתאים רק בתוך צלחת האפייה.
חותכים חריץ 2 אינץ ' במרכז הבצק.
אופים עד הקרום הוא זהוב, פירות יער הם תוסס, על 40 דקות.
בינתיים, מקציפים יחד את mascarpone, שמנת כבדה, ודבש. מכסים ושומרים במקרר עד מוכן לשרת.
כדי לשרת, לגרוף את crostada להגשת מנות העליון עם mascarpone מוקצף.