Val של הבית עשה גבינה עם שום קאיין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל גבינה תוצרת הבית של ואל עם שום קאיין. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 153 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. . גשו לסופר וקנו חלב-חמאה, מיץ לימון, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: צפון וודס אין לחם שום גבינה - זה הולך כל כך טוב עם קערה של מרק תוצרת בית, סיימון וסיפורט רוטב גבינה כחולה - רוטב גבינה כחולה לא צריך להיות נרכש בחנות, אתה יכול לעשות את זה בבית, במטבח שלך, וזה טעים יותר תוצרת בית, ו Brousse גבינה מ ' הבית עשה את החורף.
הוראות
ממלאים סיר גדול מאוד במים.
מניחים סיר נירוסטה, cheesecloth, כף נירוסטה גדולה, מסננת, מלקחיים במים. מביאים מים לרתיחה. מרתיחים כלים במשך 10 דקות כדי לעקר.
להעביר פריטים מעוקרים למשטח נקי, לנקז מים.
יוצקים 2% חלב וחמאה לסיר המניות המעוקר, ומניחים מעל חום בינוני-נמוך. לאט לחמם את החלב ל 180 עד 185 מעלות F (80 עד 85 מעלות C), תוך ערבוב כל הזמן. לגרד את תחתית הסיר כמו מחממים חלב כדי למנוע חריכה. כאשר החלב הגיע לטמפרטורה הנכונה, להסיר מן החום. מאוד בעדינות לערבב את מיץ לימון, ולתת את החלב מגניב 100 מעלות F (38 מעלות C). גבינה לבנה תפריד בין מי גבינה צהובה-ירקרקה. אין לערבב יתר או להתסיס כדי לשמר את curds.
עם כפית מחוררת, להעביר בעדינות את הגבינה מצופה מצופה. לאסוף 4 פינות של cheesecloth, ולקשור לתוך צרור. לתלות את הצרור מעל הכיור מהברז או ידית ארון מטבח; לאפשר לטפטף כמה שעות עד גבינת גבינת גבינת צ ' יפס הם קרים ולחים אבל לא ספוג רטוב.
מניחים את הגושים לתוך קערת ערבוב, ומערבבים עם מלח כשר, אבקת שום, ופלפל קאיין עד לשלב ביסודיות.
מניחים חתיכת פלסטיק לעטוף על 12 על ידי 18 אינץ ' על משטח עבודה. כפית את הגבינה לאורך צד קצר יותר של הפלסטיק, ולאסוף את קצה לעטוף לגלגל את הגבינה לתוך גליל הדוק. לסובב את הקצוות סגורים לצרף את הגבינה בפלסטיק; לקרר עד מקורר ביסודיות.